Survivor: Η νικήτρια ομάδα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ποιος βρέθηκε πρώτος «στον τάκο» τού Survivor;

Πρεμιέρα για το Survivor 2021 το βράδυ της Κυριακής 26/12 και με το «καλημέρα» του φετινού κύκλου είχαμε την πρώτη μονομαχία, το πρώτο Συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor: Τι έγινε στο πρώτο επεισόδιο

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέστρεψε πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Διάσημοι και Μαχητές αφού ετοίμασαν τις καλύβες τους και έκαναν αναγνωριστικές βόλτες στους χώρους, «ρίχτηκαν στον στίβο μάχης» στην πρώτη μονομαχία, «Μπλε» και «Κόκκινων». Αργότερα συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Οι καινούργιοι παίκτες του Survivor κατάλαβαν πολύ εύκολα ότι οι καταστάσεις απέχουν πολύ από εκείνες που έβλεπαν στις οθόνες τους.

Μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα Ασυλίας ήταν οι Μαχητές, όπου κέρδισαν στον πόντο σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Έτσι, οι Διάσημοι πήγαν στο Συμβούλιο για να αναδείξουν με τις ψήφους τους τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αμέσως μετά από την πρώτη ψηφοφορία για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου που βρέθηκε νωρίς νωρίς στον τάκο του φετινού Survivor.

Και ο πρώτος Διάσημος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Βαλάντης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;