Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι Χριστούγεννα, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ταινίες και σειρές για να απολαύσεις. Μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, λοιπόν, μπορείς να χαλαρώσεις σε ένα Σινεμά ή στον καναπέ σου και να απολαύσεις μία από αυτές τις επιλογές!

Ταινίες

Don’t Look Up

Η μεγάλη οσκαρική ταινία του Netflix για το 2021 έχει ένα all-star cast με αρχηγούς τους Jennifer Lawrence και Leonardo DiCaprio. Ο Adam McKay μας φέρνει μία σάτιρα για το τέλος του κόσμου που μας θυμίζει σε πολλά όσα ζήσαμε με την πανδημία του COVID. Μία από τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας που θα σε κάνει να γελάσεις, να σκεφτείς και να… συγκινηθείς!

Σμύρνη Μου Αγαπημένη

Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του ελληνικού σινεμά έρχεται στις αίθουσες. Η ιστορία διασκευάζεται από την ομώνυμη υπερεπιτυχημένη παράσταση της Μιμής Ντενίση, με την υπογραφή της ίδιας και του Μάρτιν Σέρμαν που αναλαμβάνουν τους ήρωες από το 1916 και τους αφήνουν – όσους επιβιώνουν έστω – στη Λέσβο, λίγους μήνες μετά την καταστροφή. Θα είναι, σίγουρα, μία από τις ταινίες που θα συζητηθεί πολύ.

The Matrix Resurrections

Η τέταρτη ταινία της επιτυχημένης σειράς που άλλαξε την ιστορία του Σινεμά και των ταινιών περιπέτειας, έρχεται μετά από 18 χρόνια από το τέλος της πρώτης τριλογίας. Αυτή τη φορά, μόνο η Lana Wachowski επιστρέφει στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και μας μεταφέρει αρκετά χρόνια μετά το τέλος του “Revolutions”, ο Neo ζει μια φαινομενικά συνηθισμένη ζωή με την αρχική του ταυτότητα ως Thomas A. Anderson στο Σαν Φρανσίσκο. Μία νέα έκδοση του Morpheus του προσφέρει το κόκκινο χάπι και ανοίγει ξανά το μυαλό του στον κόσμο του Matrix, ο οποίος έχει γίνει πιο ασφαλής και επικίνδυνος στο τα χρόνια από τη μόλυνση Σμιθ, ο Νίο ενώνεται με μια ομάδα ανταρτών για να πολεμήσει έναν νέο εχθρό.

Σειρές

Emily in Paris Season 2

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την  Lily Collins επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Για άλλη μία ρομαντική βόλτα στο Παρίσι με τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε την πρώτη σεζόν.

The Outlaws

Μία κωμωδία θρίλερ είναι διαθέσιμη μέσα από το Cosmote TV Plus και δεν πρέπει να τη χάσεις. Εφτά άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συλλαμβάνονται για μικροαδικήματα, και καλούνται να συνεργαστούν για την ανακαίνιση ενός κτιρίου, στα πλαίσια της κοινωνικής εργασίας που τους επιβάλλεται από το δικαστήριο. Ξαφνικά, βλέπουν την τύχη τους να αλλάζει όταν ανακαλύπτουν θαμμένη στο έδαφος μια τσάντα γεμάτη χρήματα, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι την αναζητούν απεγνωσμένα.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;