The Voice: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
Ένας λαμπερός τελικός που έδωσε τον τίτλο του νικητή για το φετινό The Voice.

Ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος του The Voice στον ΣΚΑΪ και ο νικητής προήλθε από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Στη βραδιά του τελικού ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού talent show για τελευταία φορά, οι 8 φιναλίστ με μοναδικό στόχο να «κερδίσουν» από το τηλεοπτικό κοινό την μεγάλη νίκη!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μηλιώτη, την Ελένη Ολυμπίου, τον Δημήτρη Κανάκη, την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, την Άννα Αργυρού, τον Γιώργο Γλυκοκόκκαλο, την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Πάττα.

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice, κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από τον Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Έτσι, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι μπροστά στους coaches και τους τηλεθεατές του The Voice. Μόνο ένας ή μία, ωστόσο, θα μπορούσε να βρεθεί στην κορυφή αυτού του κύκλου του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ.

Και το όνομα του νικητή του The Voice, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, είναι… Άννα Αργυρού!

Η νεαρή με την εξαιρετική φωνή είχε κλέψει τις καρδιές των coaches, από την πρώτη φάση του παιχνιδιού, από τα Blind Auditions, με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να πατάνε το κουμπί στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα της ερμηνείας της και στη συνέχεια να δίνουν… μάχη για να τη φέρουν στην ομάδα τους.

Τελικά η ίδια κατέληξε στο Team Sakis, ξεχώρισε -όπως είπε κατά τη διάρκεια του τελικού- από τις εμφανίσεις της αυτή στα cross battles, ενώ και στον ημιτελικό μάγεψε άπαντες.

Η βραδιά συνοδεύτηκε από τα ντουέτα του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και της Έλενας Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1