Instagram: Οι διάσημοι με τους περισσότερους fake ακόλουθους
Έρευνα που αφορά Instagram λογαριασμούς διασήμων, αποκάλυψε τους 25 που συγκεντρώνουν το υψηλότερο ποσοστό σε fake followers.

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους Instagram ακόλουθους των διασημότερων influencers του πλανήτη, διαπιστώνει κανείς ότι οι αριθμοί είναι τεράστιοι. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τα ψεύτικα προφίλ και τα bots είναι άπειρα με αποτέλεσμα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα αυτά.

Το Fasthosts.co.uk έκανε έρευνα στους λογαριασμούς διασήμων και influencers και αποκάλυψε τους 25 που συγκεντρώνουν το υψηλότερο ποσοστό σε fake followers.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, η μεγιστάνας του make up, Kylie Jenner έχει τους περισσότερους fake followers στο Instagram με σχεδόν 29% ύποπτων λογαριασμών στο προφίλ της. Από τα 223 εκατομμύρια προφιλ που ακολουθούν την Kylie, 63 εκατομμύρια λογαριασμοί ανήκουν σε ύποπτους λογαριασμούς. Αυτός ο αριθμός ισοδυναμεί με σχεδόν τον πληθυσμό της Γαλλίας! Οι Jenners και οι Kardashians κυριαρχούν στην λίστα με την Kendall Jenner, Kim and Kourtney Kardashian να βρίσκονται όλες στο top 10.

Οι Justin Bieber και Rihanna βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα υψηλότερα ποσοστά fake followers, καθώς 9 από τους 25 (36%) διάσημους της λίστας με τους περισσότερους ύποπτους Instagram λογαριασμούς είναι από τη μουσική βιομηχανία.

Όπως και να έχει, η ύπαρξη ψεύτικων ή «bot» ακολούθων, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι διάσημοι πλήρωσαν για να αποκτήσουν περισσότερους followers.

Αυτοί είναι οι διάσημοι με τους περισσότερους fake followers στο Instagram [ΛΙΣΤΑ]

H λίστα με τους Έλληνες influencers βρίσκεται εδώ .

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;