Βρήκαμε ποια είναι η πιο συνηθισμένη ημέρα για να χωρίσει ένα ζευγάρι
Κι όμως, υπάρχει μία ημέρα του χρόνου που γίνονται οι περισσότεροι χωρισμοί!

Κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της και μπορεί να καταλήξει κάποια στιγμή σε έναν χωρισμό. Είτε είναι κοινή απόφαση, είτε όχι, πάντα ένας χωρισμός είναι δύσκολος και επώδυνος και για τις δύο πλευρές. Αυτά όλα τα γνωρίζουμε. Αυτό που δε γνωρίζαμε, όμως, είναι ότι υπάρχει και συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου που (σύμφωνα, πάντα, με έρευνες) είναι η πιο συνηθισμένη για να χωρίσει κανείς…

Κοίτα να δεις;!

Έρευνες δείχνουν ότι ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια. Πιο συγκεκριμένα, η 11η Δεκεμβρίου είναι η μέρα που η πλειοψηφία των ζευγαριών επιλέγει για το αν θα χωρίσει ή θα συνεχίσουν να είναι μαζί.

Σύμφωνα με αυτές τις έρευνες, λοιπόν, το 71% των γυναικών και το 56% των ανδρών προτιμούν να χωρίσουν με τον σύντροφο τους που δεν νιώθουν πολλά πράγματα, παρά να τον γνωρίσουν στην οικογένειά τους τα Χριστούγεννα. Οπότε, μπορείς να καταλάβεις γιατί η ημερομηνία αυτή είναι κλειδί για τον χωρισμό…

Επιπλέον, οι έρευνες αυτές υποστηρίζουν ότι οι λόγοι για αυτή την απόφαση ποικίλουν. Κάποιοι δεν θέλουν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με ένα άτομο που ουσιαστικά δεν νιώθουν και πολλά, ενώ άλλοι δεν θέλουν να συστήσουν τον σύντροφο τους, στους φίλους και πολύ περισσότερο στην οικογένειά τους τα Χριστούγεννα.

Η ψυχολόγος Dorree Lynn μιλώντας στο ABC News δήλωσε:

“Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα σχετικά με το δώρο και πόσο οικείο μπορεί να είναι αυτό. Ιδίως άνθρωποι που δεν βγαίνουν για πολύ καιρό. Φοβούνται επειδή δεν θέλουν να ασκήσουν πίεση στον άλλον, αλλά από την άλλη δεν θέλουν να αισθάνονται σαν ανόητοι που δίνουν κάτι, αλλά δεν παίρνουν τίποτα πίσω.”

Υπάρχει, όμως, και μία άλλη άποψη που δίνει μία διαφορετική ημέρα ως την πιο συνηθισμένη για να χωρίσει κανείς. Αυτή η ημέρα είναι η 6η Δεκεμβρίου! Η άποψη αυτή υποστηρίζει ότι η ημέρα αυτή είναι η καταλληλότερη, καθώς διαφορετικά είναι πολύ κοντά στις γιορτές και μπορεί να θεωρηθεί “σκληρό” να χωρίσεις!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
 1 
  
 0