Η Bella Hadid επιστρέφει στη
Η εταιρία "Victoria's Secret" μπαίνει σε νέα εποχή και έχουμε την επιστροφή μεγάλων προσωπικοτήτων συμπεριλαμβανομένης και της Bella Hadid.

Μετά από ένα σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στον χώρο της μόδας για το πώς η εταιρία “Victoria’s Secret” μεταχειρίζεται τα “αγγελάκια” της, πολλά ήταν τα διάσημα μοντέλα που πήραν απόσταση από την εν λόγω εταιρία εσωρούχων, είτε αποφάσισαν να αποχωρίσουν από τη συνεργασία τους. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει να πραγματοποιείται και το ετήσιο σόου με πολλούς καλλιτέχνες και μοντέλα να δίνουν ένα σόου μόδας που μπορούσες να απολαύσεις από το σπίτι σου. Τώρα, όμως, η εταιρία φαίνεται να γυρίζει σελίδα και πολλά μοντέλα να επιστρέφουν σε αυτή. Ένα από αυτά είναι και η Bella Hadid.

H Bella Hadid αποτελεί την τελευταία από μια λίστα γυναικών που ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στη Victoria’s Secret Collective.

Το 25χρονο σούπερμοντελ που έχει συμμετάσχει σε τρεις επιδείξεις μόδας του διάσημου brand εσωρούχων, σταμάτησε τη συνεργασία της με την εταιρεία το 2020 όταν ο «αρχιτέκτονας» των σόου και ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη, Εντ Ράζεκ κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά και υπέβαλε την παραίτησή του. Τότε και άλλα μοντέλα, που είχαν καταγγείλει τον πρώην ισχυρό άνδρα της εταιρείας, αποχώρησαν, νιώθοντας πως δεν ήθελαν να είναι μέλη του συγκεκριμένου fashion brand που. Μάλιστα, υποστήριζαν ότι πέρα των συγκεκριμένων κατηγοριών, η “Victoria’s Secret” απέκλειε σταθερά διαφορετικά σώματα, χρώματα και μεγέθη, προωθώντας παράλληλα μια κουλτούρα μισογυνισμού και μη ανεκτικότητας.

Τώρα, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν…

Η Hadid χρειάστηκε πάνω από 18 μήνες για να κανονίσει συνάντηση με τους υπευθύνους της “Victoria’s Secret” όταν εκείνοι την προσέγγισαν ξανά. Τελικά, αποφάσισε να επιστρέψει, καθώς διαπίστωσε μεγάλες αλλαγές. Όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram η εταιρία:

“Θα συμμετάσχει σε μια ολοένα και μεγαλύτερη ομάδα πρωτοπόρων συνεργατών που μοιράζονται το ίδιο πάθος στη θετική αλλαγή.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Από τη μεριά της η Hadid ανέφερε σε συνέντευξή της στο Marie Claire είχε δηλώσεις:

“Η ένταξή μου στη VS Collective αφορούσε την ανάκτηση της δύναμής μου, την επανάκτηση του ελέγχου του σώματός μου…”

Σε ερώτηση για το αν ήταν διστακτική για την επιστροφή της, η 25χρονη απάντησε:

“Απολύτως!

Μου πήρε σχεδόν 1,5 χρόνο να συναντηθώ μαζί τους. Ακόμη και η συζήτηση ήταν περίπλοκη για μένα λόγω τού πώς ένιωθα στο παρελθόν. Όμως, ήρθαν σ’εμένα με μια μεγάλη παρουσίαση για όλα όσα έχουν αλλάξει, τον τρόπο που κινούνται μπροστά όχι μόνο με ποικιλία σωμάτων, αλλά και με διαφορετικότητα στις γυναίκες, γενικά.

Όλες μας κάτσαμε μαζί, η Παλόμα (Έλσεσερ), η Αντούτ (Ακέτς) κάτσαμε και ήμασταν ευγνώμονες για τη στήριξη που νιώθαμε, σε σχέση με το πώς αισθανόμασταν όταν την εταιρεία εσωρούχων ‘έτρεχαν’ άνδρες για άνδρες. Κοίταξα γύρω μου και πραγματικά ένιωσα δυνατή ξανά. Ένιωσα δυνατή φορώντας εσώρουχα, αντί να νιώθω πως το σώμα μου είναι μόνο για να βγάζει χρήμα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Η εταιρία “Victoria’s Secret” φαίνεται να μπαίνει σε μία νέα εποχή με πολλές διάσημες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας (και όχι μόνο) να την υποστηρίζουν στον  νέο αυτό ξεκίνημα. Το συναρπαστικό “καστ” αυτής της νέας εποχής συπεριλαμβάνει ονόματα όπως των Μέγκαν Ραπίνο, Naomi Osaka, Priyanka Chopra, Hailey Bieber και άλλων.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;