La Casa de Papel: Ανέβηκαν στο NETFLIX τα τελευταία επεισόδια της 5ης σεζόν
La Casa de Papel: Σήμερα κυκλοφορεί στο Netflix το επικό φινάλε της πέμπτης και τελευταίας σεζόν με τα νέα επεισόδια που περιμένουν με αγωνία οι φαν της σειράς - Δείτε τη σύνοψη και τα ονόματα των τελευταίων πέντε επεισοδίων

Το La Casa de Papel είναι ίσως η πιο επιτυχημένη ισπανική σειρά, ενώ είναι σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και πολυσυζητημένες σειρές του Netflix παγκοσμίως.

Το La Casa de Papel («Τέλεια Ληστεία») που αγαπήθηκε και απέκτησε φανατικό κοινό σε όλο τον πλανήτη, ετοιμάζεται πλέον να ρίξει αυλαία, καθώς η πέμπτη σεζόν είναι και η τελευταία. Θυμίζουμε, λοιπόν, ότι στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 έκανε πρεμιέρα το πρώτο μέρος του πέμπτου κύκλου, όπου παρακολουθήσαμε τα πρώτα 5 επεισόδια της τελευταίας σεζόν, ενώ σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, περιμένουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς στο Netflix.

Η «Τέλεια Ληστεία» φτάνει στο τέλος της και οι θαυμαστές της σειράς σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει ήδη θέσεις μάχης στις οθόνες – Το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου κυκλοφορεί το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου στο NETFLIX.

Το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς ισπανικής σειράς του Netflix, La Casa de Papel, “ανεβαίνει” στη streaming πλατφόρμα σήμερα, Παρασκευή, το πρωί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Netflix, η συνέχεια του πέμπτου κύκλου θα είναι διαθέσιμη από τις 10:01 το πρωί της Παρασκευής και όλοι οι θαυμαστές της σειράς θα μπορούν να παρακολουθήσουν το grande φινάλε.

Μετά από όσα είδαμε στο πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν, ξέρουμε ότι ο Professor και η ομάδα του βρίσκονται πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Έτσι, ο πάντα ετοιμοπόλεμος Professor ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα.

Άραγε θα τα καταφέρει;

Η επίσημη σύνοψη της τελευταίας σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Netflix, έχει ως εξής:

«Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης. Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Τα ονόματα των τελευταίων 5 επεισοδίων:

-Επεισόδιο 6 – Válvulas de Escape / Escape Valve

-Επεισόδιο 7 – Ciencia Ilusionada / Wishful Thinking

-Επεισόδιο 8 – La teoría de La elegancia / The Elegance Theory

-Επεισόδιο 9 – Lo Que Se Habla En La Cama / Pillow Talk

-Επεισόδιο 10 – Una Tradición Familiar / A Family Tradition

Σημειώνουμε ότι, σε απάντηση πολλών θαυμαστών του La Casa de Papel για το αν ο πέμπτος κύκλος είναι όντως και ο τελευταίος, το Netflix έχει ανακοινώσει πως έρχεται μια νέα σειρά το 2023, με πρωταγωνιστή τον Berlin, έναν χαρακτήρα που αγαπήθηκε πολύ, λέγοντας ότι αυτή η ληστεία μπορεί να τελείωσε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;