Το 100% αγγίζουν οι προκρατήσεις για τις γιορτές - Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί
Το ποσοστό των προκρατήσεων στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών, είναι ήδη άνω του 90% τόσο για τις ημέρες των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Παρά το τέταρτο κύμα της πανδημίας και τις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνονται, οι Έλληνες, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, δείχνουν αποφασισμένοι να εκδράμουν τα φετινά Χριστούγεννα.

Η φετινή χειμερινή σεζόν ξεκίνησε με αισιοδοξία τόσο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, όσο και για τους ξενοδόχους ορεινών περιοχών όπου το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου οι πληρότητες άγγιξαν το 100% στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών, ενώ υψηλές πληρότητες καταγράφονται σχεδόν στο σύνολο των Σαββατοκύριακων του Νοεμβρίου.

«Τα στοιχεία των προκρατήσεων για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όσον αφορά ολόκληρα διαμερίσματα αλλα και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι άκρως εντυπωσιακά. Το ποσοστό  των προκρατήσεων στο σύνολο των δημοφιλών χειμερινών προορισμών είναι ήδη άνω του 90% τόσο για τις ημέρες των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς», αναφέρει ο πρόεδρος του E-Real Estates.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί:

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, υπάρχει ήδη μηδενική διαθεσιμότητα σε Μέτσοβο και Καρπενήσι για τα Χριστούγεννα  και σε Πορταριά και Καστοριά για την Πρωτοχρονιά. Επίσης, σταθερά υψηλό παραμένει το ενδιαφέρον για την Αράχωβα. Άλλες τρεις πόλεις που βρίσκονται υψηλά στον πίνακα της ζήτησης, είναι τα Ιωάννινα, τα Καλάβρυτα και τα Τρίκαλα Κορινθίας. Ακολουθούν Αρκαδία, Καρπενήσι και Καλαμπάκα.

Δείτε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1