Βασίλης Κούκουρας: Έχω περάσει πολύ σκοτεινές φάσεις
Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/11, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. (Vid)

Ο Βασίλης Κούκουρας έγινε γνωστός από τον ρόλο του Μάνθου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Φέτος υποδύεται τον Τόλη Κακαλιούρα στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/11, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Από το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική μέχρι το πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

«Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα», είπε σχετικά με την απόφασή να γίνει ηθοποιός.

«Όταν ήρθε η επιτυχία του “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις δεν έχει γυρισμό», ανέφερε στη συνέχεια ο Βασίλης Κούκουρας.

Για το αν έχει αλλάξει από τότε, ανέφερε: «Δεν έχω αλλάξει αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον δράκο, αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;