Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και μίλησε για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό.

Η Δανάη Μπάρκα, το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Εκεί μίλησε για την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής, αλλά και το πρόσφατο επεισόδιο με τον Τάσο Ξιαρχό και τον τρόπο που επέλεξε να τοποθετηθεί τόσο ο γνωστός χορογράφος, όσο και η ίδια.

Όπως δήλωσε η Δανάη Μπάρκα:

“Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα, δεν τον γνωρίζω.

Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;

Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο Just The 2 of Us να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;