Οίκος Gucci: Catwalk με Τζάρεντ Λέτο και Μακόλεϊ Κάλκιν
Η Λεωφόρος των αστέρων έγινε η πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του ιταλικού οίκου, με τους Τζάρεντ Λέτο και ο Μακόλεϊ Κάλκιν να βρίσκονται μεταξύ των πολλών μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα του Walk of Fame στο Gucci Love Parade.

Ο Τζάρεντ Λέτο και ο Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν μεταξύ των πολλών μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα του Walk of Fame στο Gucci Love Parade το βράδυ της Τρίτης 2/11. Το σόου πραγματοποιήθηκε στη Hollywood Boulevard και χρειάστηκε να κλείσουν αρκετά τετράγωνα της πολυσύχναστης λεωφόρου.  Αυτό έδωσε στα μοντέλα αρκετό χώρο για να βγουν από το εμβληματικό θέατρο TLC και να περπατήσουν και στα δύο πεζοδρόμια δίπλα σε ένα κοινό γεμάτο celebrities. Σάλμα Χάγιεκ, Lizzo, Μάιλι Σάιρους, Dwyane Wade, και πολλοί άλλοι έσπευσαν να απολαύσουν το θέαμα.

Με τη νέα του συλλογή για το Καλοκαίρι- Φθινόπωρο 2022, ο Ιταλός σχεδιαστής έδωσε πνοή στην αδυναμία του για τις παλιές κινηματογραφικές εμφανίσεις με καουμπόικα καπέλα, τουαλέτες, παλτό από οικολογική γούνα, διαμαντένιες τιάρες, crop tops, φαρδιά παντελόνια και ογκώδη φορέματα. Πρόσφερε στο κοινό ένα φάσμα χρωμάτων από λεβάντα, γαλαζοπράσινο και καυτό ροζ μαζί με μεταλλικές και χρυσές τουαλέτες. Το μαύρο επίσης κατείχε ιδιαίτερη θέση στην Collection του.

Ο Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci, μετά το σόου δήλωσε:

«Νομίζω ότι με τη μόδα, έχεις καθήκον να δώσεις φωνή. Βλέπω την ομορφιά παντού. Είναι κάτι που είναι βιολογικό και φυσικό».

Ο Τζάρεντ  Λέτο, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία «House of Gucci», κέρδισε το χειροκρότημα στην πασαρέλα ενώ ο Μακόλεϊ  Κάλκιν φόρεσε ένα πολύχρωμο σακάκι με μπλε πουκάμισο σε στυλ Χαβάης, καφέ παντελόνι και λευκή ζώνη.

Τέλος, ο γνωστός σχεδιαστής, ο οποίος θυμήθηκε ότι άκουγε για τη λαμπερή σκηνή του Χόλιγουντ από τη μητέρα του, η οποία εργαζόταν στον κινηματογράφο ως βοηθός σε εταιρεία παραγωγής: «Είναι λίγο σαν το σπίτι μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1