ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το σεμινάριο - Κόστος & σημαντικές ημερομηνίες

Εισαγωγή: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων» έχει ως σκοπό να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις βασικές τεχνικές του μάρκετινγκ, τα στάδια της έρευνας αγοράς, τον ορθό προγραμματισμό, την εφαρμογή και υλοποίηση ενός σχεδίου Μάρκετινγκ, την μεθοδολογία εισαγωγής ενός προϊόντος σε μια τοπική ή ξένη αγορά, τις σύγχρονες μεθόδους του e-marketing, τις αποτελεσματικές τεχνικές προώθησης και πώλησης προϊόντων κ.λπ. Ο εκπαιδευόμενος μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τα εργαλεία και τις τεχνικές που συνθέτουν το πλούσιο φάσμα του μάρκετινγκ, καθώς επίσης να διαμορφώνει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα πωλήσεων, αποκτώντας παράλληλα, επιπλέον τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Στο τέλος, έχει τη δυνατότητα να μάθει να χρησιμοποιεί Λογισμικό Πρόγραμμα και να το εφαρμόζει σε δεδομένα από τον πραγματικό χώρο εργασίας επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από 3 live streaming συναντήσεις στις θεματικές:
-Ο ρόλος του Μείγματος Μάρκετινγκ στην Δημιουργία της Στρατηγικής.
-Facebook Ads, Goodle Adwords, Google Analytics, με εισηγητή τον κ. Καμινάκη Κώστα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος στο Marketing and Communication και μεγάλη διδακτική και εργασιακή εμπειρία και
– Marketing και Πωλήσεις, με εισηγητή τον κ. Κόλλια Οδυσσέα. Ο Οδυσσέας Κόλλιας είναι Σύμβουλος Επιμόρφωσης και Ανάπτυξης Προσωπικού Επιχειρήσεων από το 1992. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει Master in Business Administration από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

(Η σύγχρονη (real time) εξ αποστάσεως εκπαίδευση (live streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από το χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία.
Το Live Streaming παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να έχουν στον υπολογιστή τους ήχο και εικόνα και να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές, είτε φωνητικά είτε γραπτά)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
31/10/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
8/11/2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
6 Μήνες (237 ώρες)

Κόστος:

  • Δίδακτρα (σε δόσεις): 1150 €
  • Αριθμός δόσεων: 3
  • Ποσό δόσης: 383 €
  • Δίδακτρα (εφάπαξ): 1090 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;