Το nup, το πρώτο ελληνικό audio-based social network, ήρθε για να συνδέσει φοιτητές σε όλο τον κόσμο
Η εφαρμογή που επιτρέπει την πρόσβαση αποκλειστικά σε φοιτητές, δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε θεματικές ηχητικές συζητήσεις, ζωντανά, δωρεάν και ανώνυμα!

Πώς θα μπορούσε ένας φοιτητής να γνωρίσει άμεσα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα από κάθε σχολή της χώρας, να συμμετάσχει σε συζητήσεις και να μιλήσει ελεύθερα;

Αυτός ακριβώς, είναι ο στόχος της εφαρμογής nup, του ελληνικού audio-based social network που δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να πάρουν μέρος σε real-time συζητήσεις με διαφορετική θεματολογία και να κάνουν νέους φίλους.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή nup

Για να συνδεθεί κάποιος στην εφαρμογή nup, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και το Appstore, πρέπει πρώτα να σκανάρει το φοιτητικό του πάσο ώστε να εξακριβωθεί αυτοματοποιημένα και ανωνυμοποιημένα, ότι ανήκει στη φοιτητική κοινότητα. Στη συνέχεια, διαμορφώνει το avatar του, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την nup-προσωπικότητά του. Όπως επισημαίνει η ομάδα του nup: “Δεν μας ενδιαφέρουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες προφίλ ή ο μεγάλος αριθμός των followers που κάνουν τους χρήστες δημοφιλείς. Θέλουμε να φτιάξουμε μία νεανική κοινότητα όπου όλοι θα είναι ίσοι και ελεύθεροι να εκφραστούν, να μιλήσουν και να συνδεθούν”.

Με την είσοδό τους στο nup, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν live φωνητικά δωμάτια και να συνομιλήσουν με έως 8 φοιτητές που θα μπουν στο δωμάτιο.

Τα δωμάτια αυτά μπορεί να αφορούν συζητήσεις για ό,τι απασχολεί τη φοιτητική κοινότητα, από ταινίες και μουσική, μέχρι dating, προβληματισμούς, ή ακόμα και ομάδες διαβάσματος. Παράλληλα, προσφέρεται και η δυνατότητα ιδιωτικών συνομιλιών. Φυσικά, υπάρχουν πάντα τα live chats όπου ο κάθε φοιτητής μπορεί να μοιραστεί οτιδήποτε θέλει με όσους είναι online και να έχει ανα πάσα στιγμή στο χέρι του μία ολόκληρη και ζωντανή φοιτητική παρέα!

Η εφαρμογή nup αποτελεί ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο concept, καθώς συνδυάζει την αποκλειστικότητα ενός συγκεκριμένου community με το live ηχητικό περιεχόμενο.

Η συνομιλία μέσω live φωνητικών μηνυμάτων αποτελεί το νέο και πιο hot τρόπο επικοινωνίας στα social networks, χωρίς να χρειάζεται να είναι συνεχώς πάνω από την οθόνη του κινητού του.

Με επίκεντρο τη φωνή και τη συζήτηση μεταξύ φοιτητών, αντί για τη φωτογραφία ή το video, το nup στοχεύει να φέρει φοιτητές με κοινά ενδιαφέροντα κοντά, να δημιουργήσει δυνατότερες σχέσεις μεταξύ τους, καθώς και να φέρει τις φοιτητικές συζητήσεις που όλοι κάναμε ή κάνουμε με την παρέα μας, ανά πάσα στιγμή στο κινητό του κάθε φοιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3