ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο
ΕΚΠΑ: Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες - Κόστος συμμετοχής & σημαντικές ημερομηνίες

Εισαγωγή: Οι τεχνολογίες των αλυσίδων συστοιχιών (blockchains) αποτελούν έναν από τους τομείς αιχμής των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) που αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον τόσο της επιστημονικής κοινότητας όσο και των εταιριών που δραστηριοποιούνται σε πλείστους τομείς. Το ενδιαφέρον αυτό πηγάζει κυρίως από την πληθώρα των νέων δυνατοτήτων που προσφέρουν οι τεχνολογίες των blockchains σε πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους τομείς, από την υγεία και την οικονομία ως την ενέργεια και το διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things).

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρουσιάσει με τρόπο συστηματικό και ολοκληρωμένο τις τεχνολογίες των blockchains και να παρέχει στον εκπαιδευόμενο τις απαραίτητες γνώσεις για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (decentralized applications) με χρήση τεχνολογιών blockchain.

Απευθύνεται τόσο σε προγραμματιστές εφαρμογών, όσο και σε άτομα το αντικείμενο των οποίων συνδέεται με την ευρύτερη περιοχή των ΤΠΕ. Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι εκπαιδευόμενοι να έρχονται σε επαφή σταδιακά με τις απαραίτητες έννοιες, οι οποίες επεξηγούνται και υποστηρίζονται στο σύνολό τους με τα απαραίτητα παραδείγματα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
31/10/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
8/11/2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
4 Μήνες (90 ώρες)

  • Δίδακτρα (σε δόσεις): 550 €
  • Αριθμός δόσεων: 3
  • Ποσό δόσης: 183 €
  • Δίδακτρα (εφάπαξ): 520 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;