ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο σεμινάριο.

Εισαγωγή:  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δράσεων μέσω Internet και Social Media» έχει ως σκοπό να εισαγάγει τον εκπαιδευόμενο στον κόσμο του ηλεκτρονικού επιχειρείν με έμφαση στα Social Media. Μέσω ενός δομημένου τρόπου παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο της επικοινωνίας μέσω ίντερνετ αλλά και των προτάσεων της διεθνούς βιβλιογραφίας στον χώρο του E-Επιχειρείν και Ε-Marketing, παρέχεται ένας χρήσιμος οδηγός, προκειμένου ο επιχειρηματίας ή ο δυνητικός επιχειρηματίας, αλλά και το στέλεχος, να μπορέσει να αξιοποιήσει τις τεράστιες ευκαιρίες που προσφέρει ο νέος ψηφιακός κόσμος, και συγκεκριμένα τα Social Media. Στο τέλος του Προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να χρησιμοποιούν Λογισμικό Πρόγραμμα και να το εφαρμόζουν σε δεδομένα από τον πραγματικό χώρο εργασίας επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από live streaming συνάντηση στην θεματική: Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, Facebook Ads, Goodle Adwords, Google Analytics, με εισηγητή τον κ. Καμινάκη Κώστα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος στο Marketing and Communication και μεγάλη διδακτική και εργασιακή εμπειρία.

(Η σύγχρονη (real time) εξ αποστάσεως εκπαίδευση (live streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από το χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία.
Το Live Streaming παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να έχουν στον υπολογιστή τους ήχο και εικόνα και να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές, είτε φωνητικά είτε γραπτά)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
19/9/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
27/9/2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
5 Μήνες (156 ώρες)

  • Δίδακτρα (σε δόσεις): 850 €
  • Ποσό δόσης: 283 €
  • Δίδακτρα (εφάπαξ): 800 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;