Soula Glamorous: Έπεσε ο λογαριασμός της influencer στο Instagram
Ανενεργό είναι το προφίλ της "Soula Glamorous" στο Instagram.

Ένας από τους πιο δημοφιλής λογαριασμούς στο Instagram είναι αυτός της γνωστής influencer “Soula Glamorous“. Ο εν λόγω λογαριασμός αριθμούμε πάνω από 400 χιλιάδες followers, ενώ, έκανε συχνά αναρτήσεις και stories με χιουμοριστικό περιεχόμενο με θέμα την επικαιρότητα και θέματα lifestyle. Όμως, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει γίνει κάτι με τον λογαριασμό αυτό!

Την Κυριακή, σε όσους χρηστές του Instagram αναζητούν την “Soula Glamorous” βγάζει ενημέρωση πως “ο χρήστης δεν υπάρχει”. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν τη σελίδα της γνωστής περσόνας έχει χακαριστεί ή αν έχει αποφασίσει “η ίδια” να κατεβάσει την σελίδα της.

Όπως υποστήριζε, τις τελευταίες ημέρες δεχόταν πάρα πολλά μηνύματα για τον θάνατο του γνωστού τράπερ, Mad Clip. Σε ανάρτησή της δεν είχε κρύψει την στεναχώρια της για το ατυχές αυτό γεγονός. Ο λογαριασμός “Soula Glamorous” συχνά έδινε πρωτογενές υλικό από την εγχώρια σοούμπιζ.

Η “Soula Glamorous” είναι μια ιντερνετική περσόνα. Το αληθινό πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς και, εδώ και χρόνια, προστατεύεται η ανωνυμία του αληθινού χρήστη. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει αρκετές θεωρίες για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι πίσω από το συγκεκριμένο χρήστη. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Όποιος και να κρύβεται πίσω από τον δημοφιλή λογαριασμό, όμως, έχει χρησιμοποιήσει το αιχμηρό χιούμορ, τις ειλικρινείς απαντήσεις, αλλά και συμβουλές προς νεαρότερους followers για να αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς στο ελληνικό instagram.

Μένει να δούμε αν και πότε θα επανέλθει η δημοφιλής σελίδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;