Τον Αύγουστο στο Viasat Nature ανακαλύπτουμε την Άγρια Κίνα
Τι θα δούμε τον Αύγουστο στο Viasat Nature.

Άγρια Κίνα με τον Ρέι Μίαρς

Πρεμιέρα Κυριακή 8 Αυγούστου στις 15:15
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 7 x 30 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φύση/ ζώα/ αποστολές
Πρωτότυπος τίτλος: Wild China with Ray Mears
Έτος: 2020

Ο Ρέι Μίαρς ξεκινά μια περιπέτεια εξερεύνησης επτά διαφορετικών τοπίων της Κίνας, στη διάρκεια της οποίας θα ανακαλύψει την εκπληκτική άγρια φύση που αναπτύσσεται σε αυτά και τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει οι ντόπιοι με τον τόπο. Η περιπέτειά του αρχίζει στο Πεκίνο όπου απελευθερώνει μια κουκουβάγια μετά τη διάσωσή της και εξερευνά το Μέγα Σινικό Τείχος. Στην τροπική ζούγκλα, ο Ρέι ανακαλύπτει τον άγριο ασιατικό ελέφαντα. Στη συνέχεια, ο Ρέι αναζητά λεοπαρδάλεις του χιονιού στο υψίπεδο του Θιβέτ πριν ανακαλύψει τις καφέ αρκούδες στο μοναστήρι Σουνγκού. Στο Κέντρο Έρευνας και Προστασίας των Πάντα, ο Ρέι παίρνει πρωινό μαζί με τα πάντα. Ο Ρέι μαθαίνει επίσης πώς να ψαρεύει με κορμοράνους και εξερευνά σπήλαια του καρστικού τοπίου. Τέλος, ο Ρέι ανακαλύπτει ρινοπίθηκους και συναντά ντόπιους γιατρούς στο Σάνγκρι Λα.

Αφιέρωμα:

Το καλοκαίρι των κτηνιάτρων

Κάθε απόγευμα Δευτ-Παρ από Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 16:00

Παρακολουθήστε τους έμπειρους και ανιδιοτελείς κτηνίατρους που προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους για να φροντίσουν όλα τα πλάσματα, μεγάλα και μικρά, τα καλοκαιρινά απογεύματα του Αυγούστου. Πρόκειται πραγματικά για μια παγκόσμια εκπομπή αφού η σειρά ταξιδεύει ανά την υφήλιο παρουσιάζοντας ένα πλήθος διαφορετικών ζώων του πλανήτη.

Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ

Πρεμιέρα κάθε απόγευμα Δευτ-Παρ από Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 16:45
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 10 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φύση/ ζώα
Πρωτότυπος τίτλος: The Yorkshire Vet
Έτος: 2016

Το προσωπικό του Σκέλντεϊλ διαθέτει γνήσιο και ειλικρινές πάθος για τη φροντίδα των ζώων και θέλει να διασφαλίσει ότι η παρακαταθήκη του νοσοκομείου και η ιστορική του φήμη θα διατηρηθούν ζωντανές και άθικτες. Με πελατεία που σπάνια καλύπτεται από ασφάλιση, η περίθαλψη των ζώων έχει πάντα προτεραιότητα έναντι του κέρδους, σε συνδυασμό με μια επιπλέον δόση του πιο ζωτικού φαρμάκου: της τρυφερής και γεμάτης αγάπη φροντίδας. Μπορεί το νοσοκομείο να έχει μετακομίσει από την αρχική του έδρα σε ένα κτίριο ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτόν το σκοπό, όμως η καρδιά και η ψυχή αυτού του κτηνιατρικού κέντρου παραμένει πάντα ζωντανή και πάλλουσα!

Αφιέρωμα: Άγρια Ασία

Κάθε Κυριακή από 8 Αυγούστου στις 17:20

Η Ασία, η πιο πολυπληθής ήπειρος στη Γη, καλύπτει έκταση 17 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων. Είναι μια ήπειρος που διαφέρει από τις υπόλοιπες πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου καθώς διαθέτει αχανείς εκτάσεις ακατοίκητης γης. Φιλοξενεί λαούς με εντελώς διαφορετική ιστορία, συμπεριφορά, πολιτική και θρησκεία…και άγρια φύση αντίστοιχης ποικιλομορφίας. Μέσα από αυτές τις προσεκτικά επιμελημένες εκπομπές, εξερευνούμε τα τοπία, τις πόλεις και τους λαούς της Ασίας, καθώς και πώς αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν την άγρια φύση που επίσης νιώθει την Ασία σπίτι της.

Αλλόκοτα θαύματα του κόσμου

Πρεμιέρα Σάββατο 14 Αυγούστου στις 16:00
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος
Πρωτότυπος τίτλος: Weird Wonders of the World
Έτος: 2016

Ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος παραδοξότητες και θαύματα. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε νέες ιστορίες για το ανεξήγητο, το απρόσμενο και το άγνωστο σε κάθε γωνιά της γης. Χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη επιστήμη, ειδικές αναλύσεις και αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, εξετάζουμε τα τεκμήρια, επαληθεύουμε θεωρίες και αποκαλύπτουμε μερικές από τις πιο παράξενες ιστορίες που έχει να προσφέρει ο πλανήτης μας. Με τη βοήθεια διακεκριμένων επιστημόνων, συγκλονιστικών συντελεστών και καθηλωτικών πειραμάτων, αποκαλύπτουμε μυστικά του φυσικού κόσμου, από την παράδοξη επιστήμη μέχρι τις ιδιοτροπίες των ζώων, αλλόκοτες καιρικές συνθήκες, θαύματα της ιατρικής και αξιοσημείωτα φυσικά φαινόμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;