Οι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες στο Netflix
Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προβολές τις πρώτες 28 μέρες προβολής τους.

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Η streaming πλατφόρμα προσπαθεί να κρατήσει ικανοποιημένους τους συνδρομητές της με αρκετό και καινούριο περιεχόμενο για όλα τα γούστα. Στη τελευταία ενημέρωση των μετόχων της, το Netflix αποκάλυψε τις ταινίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Τα αποτελέσματα προέρχονται από δεδομένα από τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της ταινίας. Σύμφωνα με τη streaming πλατφόρμα, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς πρωτότυπες ταινίες του, που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό προβολών στην πλατφόρμα από την αρχή της λειτουργίας της.

Σημείωση: ως προβολή το Netflix αναγνωρίζει κάθε θέαση που ξεπερνάει τα δύο λεπτά.

10.Fatherhood (Πατρότητα) – 74 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Ένας πατέρας μεγαλώνει το κοριτσάκι του ως μόνος μπαμπάς μετά τον απροσδόκητο θάνατο της συζύγου του. Η σύζυγός του πέθανε μια μέρα μετά τη γέννηση της κόρης τους.

9. Project Power – 75 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Όταν ένα χάπι που δίνει στους χρήστες του απρόβλεπτες υπερδυνάμεις για πέντε λεπτά χτυπά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, ένας έφηβος έμπορος και ένας τοπικός αστυνομικός πρέπει να συνεργαστούν με έναν πρώην στρατιώτη για να νικήσουν την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της.

8. Army of the Dead – 75 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Μετά από ένα ξέσπασμα ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο στοίχημα, μπαίνοντας στη ζώνη καραντίνας για να βγάλει τη μεγαλύτερη κλοπή που προσπάθησε ποτέ.

7. Enola Holmes – 76 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Όταν η έφηβη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς, Ένολα Χολμς, ανακαλύπτει πως η μητέρα της λείπει, ξεκινά να την βρει και μετατρέπεται σε μία νεαρή ντετέκτιβ, καθώς ξεπερνά τον διάσημο αδελφό της και αποκαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία γύρω από έναν μυστηριώδη νεαρό Λόρδο.

6. The Old Guard – 78 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Μια μυστική ομάδα αθάνατων μισθοφόρων εκτίθεται ξαφνικά και πρέπει τώρα να αγωνιστεί για να κρατήσoyn την ταυτότητά τους μυστική ακριβώς όπως ανακαλύπτεται ένα απρόσμενο νέο μέλος.

5. Murder Mystery – 83 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης και η σύζυγός του πηγαίνουν σε ευρωπαϊκές διακοπές για να αναζωογονήσουν τη σπίθα στο γάμο τους, αλλά καταλήγουν να θεωρούνται υπεύθυνοι για το θάνατο ενός ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου.

4. 6 Underground – 83 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Έξι άτομα από όλο τον κόσμο, το καθένα το καλύτερο σε αυτό που κάνουν, έχουν επιλεγεί όχι μόνο για την ικανότητά τους, αλλά και για μια μοναδική επιθυμία να διαγράψουν τo παρελθόν τους για να αλλάξουν το μέλλον.

3. Spenser Confidential – 85 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Όταν δολοφονούνται δύο αστυνομικοί της Βοστώνης, ο πρώην αστυνομικός Spenser συνεργάζεται με τον ανόητο συγκάτοικο του, Hawk, για να εντοπίσει τους εγκληματίες.

2. Bird Box – 89 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Πέντε χρόνια αφότου μια δυσοίωνη αόρατη παρουσία οδηγεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σε αυτοκτονία, μια μητέρα και τα δύο παιδιά της κάνουν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να φτάσουν στην ασφάλεια.

1. Extraction – 99 εκατομμύρια προβολές

Υπόθεση: Ο Tyler Rake, ένας άφοβος μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, ξεκινά την πιο θανατηφόρα εξαγωγή της καριέρας του όταν στρατολογηθεί για να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός φυλακισμένου αρχηγού του διεθνούς εγκλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
34 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;