Τρεις προτάσεις για ένα χαλαρό (και διαφορετικό) ΣουΚου στην πόλη
Πώς θα περάσεις αυτό το ΣουΚου στην πόλη;

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και θέλουμε να το περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Κάτι η ζέστη, κάτι ο δύσκολος χειμώνας που περάσαμε με το lockdown, κάτι η αβεβαιότητα με την πανδημία, θέλουμε να ξεφύγουμε για λίγο από τη συνεχή πίεση και να ξεχαστούμε. Για αυτό το ΣουΚου πρέπει να το ζήσουμε και να περάσουμε όμορφα με την παρέα ή τη σχέση μας.

Να κάνουμε διάφορα και διαφορετικά πράγματα για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε τόσο στη νέα εβδομάδα που ξεκινάει, όσο και στον χειμώνα (που ακόμα δε γνωρίζουμε πώς θα είναι).

1. Παραλία και πικ-νικ

Μία τέλεια λύση για να ξεφύγεις από όλους και από όλα αυτό το ΣουΚου είναι να πας σε μία παραλία και να ξημερωβραδιάσεις εκεί. Με καλή παρέα, ομπρέλα (αν δεν είναι οργανωμένη), καφέ, και ένα ψυγειάκι με finger foods θα περάσεις ένα διαφορετικό ΣουΚου και θα είναι λες και είσαι διακοπές.

2. Θερινό Σινεμά

Το Σάββατο θα μπορέσεις να απολαύσεις και το μεγαλύτερο φεγγάρι του Ιουλίου, το “Φεγγάρι του Ελαφιού”. Οπότε, μία καλή λύση είναι να επιλέξεις ένα από τα θερινά σινεμά της πόλης σου και να απολαύσεις την πανσέληνο παρέα με μία καλή ταινία!

3. Άραγμα στο σπίτι

Το ξέρω, το ξέρω! Δε θέλεις να μείνεις άλλο σπίτι! Αλλά άκουσε με…

Μπορείς να μαζέψεις την παρέα σου, να παραγγείλετε ή να μαγειρέψετε κάτι, να φάτε, να γελάσετε, να παίξετε κανένα επιτραπέζιο όλοι μαζί και να απολαύσετε την πανσέληνο του Ιουλίου είτε από το μπαλκόνι είτε από την ταράτσα του σπιτιού σου. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε μία ταινία στο Netflix ή να συζητήσετε μέχρι το πρωί, όπως τότε, προ κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;