Ο Sting έρχεται στην Ελλάδα για δύο ανεπανάληπτες συναυλίες
Ο Sting επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και ξεχωριστούς Βρετανούς (και όχι μόνο) τραγουδιστές είναι αδιαμφισβήτητα ο Sting, ο οποίος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα εβδομηκοστά του γενέθλια στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού. Έτσι, ο Sting θα επιστρέψει στην Ελλάδα τρία χρόνια μετά τις βραδιές που μας είχε χαρίσει στον ίδιο χώρο για δύο μοναδικές και ανεπανάληπτες συναυλίες. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος έχει τραγουδήσει μερικά από τα πιο εμβληματικά και συναισθηματικά τραγούδια όλων των εποχών, όπως το Shape of my heart, ενώ το 2003 συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame, περνώντας μια για πάντα στο παγκόσμιο μουσικό πάνθεον. Συνολικά έχει 11 βραβεία Grammy, δύο Brits, μια Χρυσή Σφαίρα, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μια υποψηφιότητα για Τόνι, το βραβείο Century Award του Billboard Magazine και το βραβείο Person of the Year του MusiCares το 2004.

Το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2019, αλλά στο tour του My Songs ερμηνεύει από την αρχή, με πιο σύγχρονο τόνο, τις πιο διάσημες επιτυχίες του.

Στη συναυλία του στο Ηρώδειο θα έχει στο πλευρό του τον Joe Sumner. Ο Sting θα συνοδεύεται επίσης από ένα ηλεκτρικό, ροκ σχήμα με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), μαζί με τους Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά).

Τα μέλη του Fan Club του Sting θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πριν από τη γενική έναρξη προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12 μ.μ. μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 5 μ.μ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com.

Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 στις 12 μ.μ. στο www.highpriority.gr

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STING (@theofficialsting)

Πηγή εικόνας: Wiki Media Commons 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1