Πολλοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτή η TikToker δεν είναι η Taylor Swift
Ένας λογαριασμός στο TikTok έχει γίνει viral επειδή η κοπέλα που τον έχει μοιάζει σαν δύο σταγόνες νερό με την Taylor Swift.

Το TikTok είναι το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει μπει στη ζωή μας και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της Gen Z. Μέσα σε αυτό, οι νέοι ανεβάζουν βίντεο, ανακαλύπτουν μουσικές και έρχονται σε επικοινωνία. Μέσα, όμως, σε αυτό το μέσο υπάρχουν και κάποιοι περίεργοι και μοναδικοί λογαριασμοί χρηστών. Ένας από αυτούς τους λογαριασμούς είναι μίας κοπέλας που είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με την Taylor Swift.

Η κοπέλα, ονόματι Ashley, έχει λογαριασμό στο TikTok και έχει γίνει viral με στατιστικά που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, καθώς η ομοιότητάς της με την δημοφιλή pop star είναι απίστευτη!

@traumarn13I do not recommend doing 3 loads in one day. Rinse repeat. I am done. #checkplease #itsabeautifuldayto #tide #oldschool♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

Στο TikTok, η Ashley χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “@traumarn13” και έχει 120.000 ακόλουθους με πάνω από 2,5 εκατομμύρια likes. Στην πιο δημοφιλή ανάρτησή της, την οποία έχουν δει χρήστες περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια φορές, εμφανίζεται να μοιράζεται συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων στην μπανιέρα όταν δεν υπάρχει πλυντήριο. Πολλοί βλέποντας αυτή της την ανάρτηση, πίστευαν ότι η Taylor Swift τους έδινε συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων και χρησιμοποιούσε έναν “κρυφό” λογαριασμό.

Η Ashley σε μία νέα ανάρτηση της, αστειευόμενη, έλεγε ότι έλαβε τόσες πολλές προβολές από άτομα που δεν συνειδητοποίησαν ότι δεν το δημοσίευσε η πραγματική Αμερικανίδα σταρ. Όπως έγραψε:

“Όταν εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι η Τέιλορ Σουίφτ πλένει τα ρούχα της στη μπανιέρα της και δεν σκέφτονται καν να διαβάσουν το όνομα χρήστη.”

Κάποιοι χρήστες του TikTok έγραψαν αστεία σχόλια για την ομοιότητά της με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα έγραψαν τα εξής:

“Η Τέιλορ Σουίφτ θα αναρωτιέται: Πότε έκανα αυτό το βίντεο;”

Ενώ, ένας άλλος έγραψε τα εξής:

“Όχι, είναι η Τέιλορ Σουίφτ, δεν μπορείτε να με πείσετε για κάτι άλλο.”

@traumarn13Coffee humor ##PerfectAsWeAre ##coffee ##chip♬ original sound – William Hornby

Χρησιμοποιώντας την ομοιότητα της αυτή με τη παγκοσμίου φήμης pop star, η Ashley έχει αναρτήσει βίντεο, στα οποία εμφανίζεται να τραγουδά επιτυχίες της Swift. Ωστόσο, εγώ, ακόμα, να πειστώ ότι δεν είναι η ίδια η τραγουδίστρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
45'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
3'
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
5'
34 - 25
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;