Παν. Θεσσαλίας: Μοριοδοτούμενο e-learning με τίτλο
Παν. Θεσσαλίας: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Σκοπός του προγράμματος: Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος Σχολική Νοσηλευτική και Ειδική Αγωγή είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε θέματα της Σχολικής Νοσηλευτικής και της Ειδικής Αγωγής. Το Πρόγραμμα στοχεύει στην εξειδίκευση των συμμετεχόντων στα ανωτέρω αντικείμενα δίνοντας τους τη δυνατότητα να παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης (αγωγής υγείας), υποστήριξης και φροντίδας παιδιών υγειών και ασθενών με παιδιατρικά νοσήματα, αντιμετώπιση οξέων αλλά και χρόνιων περιστατικών με απώτερο στόχο τη μείωση των άμεσων και απώτερων επιπλοκών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του παιδιού και της οικογένειας σε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον και την ομαλή προσαρμογή του στην καθημερινότητα. Επίσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναπτύξουν γνώσεις για τον σχεδιασμό των παρεμβάσεων σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, δίνοντας έμφαση όχι στις δυσκολίες των μαθητών μόνο, αλλά στην προσαρμογή της διδασκαλίας σε κάθε μαθητή. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή.

Διάρκεια: Η διάρκεια του προγράμματος είναι 520 ώρες (9 μήνες).

Πώς μοριοδοτεί; Μοριοδότηση στη Γενική και Ειδική Εκπαίδευση, στο Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό. Απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  1. Πτυχιούχους ή φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής και της αλλοδαπής
  2. Απόφοιτοι EΠΑ.Λ. ή Τ.Ε.Ε.ή Τ.Ε.Λ. ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή «Τάξης μαθητείας» ΕΠΑ.Λ. (Βοηθός Νοσηλευτή, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Φυσικοθεραπευτή κ.λ.π)
  3. Σπουδαστές ή Απόφοιτοι I.E.Κ. (Βοηθός Νοσηλευτικής, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Νοσηλευτικής ατόμων με ειδικές παθήσεις, Βοηθός Εργοθεραπείας κ.τ.λ.)
  4. Εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι).

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 690 ευρώ με δόσεις αλλά υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης. Αναλυτικά τις εκπτωτικές κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

  • Περίοδος Εγγραφών: Έως 30/09/2021
  • Έναρξη Επιμόρφωσης: Οκτώβριος 2021
  • Λήξη Επιμόρφωσης: Ιούλιος 2022

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;