ΟΕΦΕ: Πώς σχολιάζει τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2021 (ΓΕΛ)
"Τα θέματα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΟΕΦΕ για τον σχολιασμό των θεμάτων που έπεσαν στους υποψήφιους στο μάθημα της Φυσικής Προσανατολισμού.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) σχετικά με τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα της Φυσικής Προσανατολισμού των ΓΕΛ (Θετικές σπουδές και Σπουδές Υγείας) σχολιάζει ότι Τα θέματα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας”.

Θέματα στη Φυσική Προσανατολισμού

 

Απαντήσεις στα Θέματα της Φυσικής των ΓΕΛ

 

ΟΕΦΕ: Πώς σχολιάζει τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2021 (ΓΕΛ)

“Τα θέματα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας, με σαφή διατύπωση και καλύπτουν πολύ μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης. Απαιτούν για την επίλυσή τους οριακά χρονικό διάστημα 3 ωρών. Ειδικότερα το θέμα Δ απαιτεί αυξημένη ικανότητα αλγεβρικών πράξεων.

Τα θέματα απαιτούν από τους μαθητές να έχουν εμπεδώσει τις αντίστοιχες ενότητες της διδακτέας ύλης της Φυσικής Α και Β Λυκείου.

Οι μαθητές έπρεπε να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, με την προετοιμασία τους να επεκτείνεται και στις προηγούμενες τάξεις του Λυκείου και όχι μόνο στη Γ λυκείου.”

Επόμενη εξέταση

Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα επανέλθουν αύριο, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021,  για να εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2Αρχιτεκτονικό ΣχέδιοΝαυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Πανελλήνιες 2021

Το neolaia.gr, σταθερά δίπλα στους μαθητές και υποψήφιους των εξετάσεων, κάνει γνωστά τα θέματα των Πανελληνίων, ενώ σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει μέσα από την καθημερινή του ροή εδώ, έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2021 και τις απαντήσεις τους, για τις εκτιμήσεις στη διαμόρφωση των βάσεων 2021, μέχρι αυτές να ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου. 

Συντονιστείτε στο neolaia.gr και δείτε πρώτοι/-ες τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2