Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα αυτή
Τα καινούρια τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πρεμιέρες από διάφορα τρέιλερ για καινούριες σειρές και ταινίες που θα απολαύσουμε μέσα από streaming πλατφόρμες. Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει παρουσιάσει μία σταθερά πτωτική πορεία, όμως, τα μεγάλα στούντιο, για να μη σπαταλήσουν άσκοπα λεφτά, προσπαθούν να πάνε τις διαφημιστικές καμπάνιες για τις ταινίες που θα προβληθούν στα σινεμά, όσο πιο κοντά στην πρεμιέρα τους γίνεται.

Ωστόσο, κάποια τρέιλερ ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα.

Titans Season 3

Η τρίτη σεζόν της υπερηρωικής σειράς που πρωταγωνιστούν οι έφηβοι ήρωες της DC θα προβληθεί μέσα από το HBO Max, μέσα στον Αύγουστο. Η νέα σεζόν υπόσχεται πολλή δράση και καινούριες απειλές.

The Morning Show Season 2

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Apple TV+ με πρωταγωνίστριες τις Reese Witherspoon και Jennifer Anniston θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου.

The Tomorrow War

Το μέλλον της ανθρωπότητας απειλείται από εξωγήινους. Έτσι, μία ομάδα επιστρέφει στο παρελθόν για να στρατολογήσει ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν αυτή την απειλή. Ένας από αυτούς είναι ο Chris Pratt.

A Classic Horror Story

Τι θα γινόταν αν το “Midsommar” συναντούσε τον “Δολοφόνο με το Πριόνι”; Η απάντηση θα δοθεί από τη νέα Ιταλική ταινία του Netflix.

Pig

Ο Nicolas Cage μας έχει συνηθίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα να επιλέγει ξεχωριστές και… κάπως, περίεργες ταινίες. Η νέα του ταινία από τον Μάικλ Σαρνόσκι θα τον βρει να ζητάει εκδίκηση από εκείνους που απήγαγαν το γουρούνι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;