Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Το ενδεχόμενο γάμου, τα επόμενα επαγγελματικά βήματα και το μήνυμα στους... Maneskin!
Η πρώτη συνέντευξη που έδωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μετά τη νίκη της στο MasterChef 5.

Μετά από πολλές ομαδικές δοκιμασίες, τεστ δημιουργικότητας, mystery boxes, 5 απαιτητικές δοκιμασίες του τελικού και άλλα πολλά χθες, Τετάρτη 9 Ιουνίου, ήρθε η μεγάλη στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας του MasterChef 5Πρόκειται για τη Μαργαρίτα Νικολαΐδηη οποία νίκησε το 5ο MasterChef και έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Έτσι, η Μαργαρίτα έχοντας κερδίσει το Silver Award και τον τελικό έφυγε από το πλατό της εκπομπής με το βραβείο και τον τίτλο της MasterChef, αλλά και 60.000 ευρώ (10.000 από το Silver Award και 50.000 από το τελικό έπαθλο).

Όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουνίου, η νικήτρια του MasterChef 5 βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο MasterChef 5, τη σχέση της με το Χρήστο, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Σχετικά με το σύντροφό της, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου, το οποίο συχνά ανέφερε στο παιχνίδι η Μαργαρίτα είπε:

“Έχει γίνει μια κίνηση από τον Χρήστο. Ένα δώρο. Εγώ έτσι το ονομάζω, ότι είναι ένα δώρο για να πάει καλά η σχέση μας, η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα. Απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι. Έχει γίνει, δεν το κρύβω”.

Ακόμη, η 27χρονη Μαργαρίτα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισε, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να το αξιοποιήσει.

“Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα, είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί. Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε ένα σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία”, είπε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

Μεταξύ άλλων η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στον frontman των Maneskin, Damiano David, του group που κέρδισε τη Eurovision 2021 όταν άκουσε να παίζει on air το τραγούδι του.

“Αχ, ο κούκλος ο Ιταλός είναι αυτός. Μού άρεσε πολύ. Του έστειλα και μήνυμα στο Instagram. Του έγραψα: “Υπάρχει περίπτωση να κερδίσω το MasterChef. Θα ήθελες να μου να μου κάνεις ένα like ή ένα story.” Κάτι τέτοιο του έστειλα. Είχα βάλει τη Βίλλυ να τα γράφει που ξέρει αγγλικά, γιατί εγώ δεν τα έχω με τα αγγλικά”, αποκάλυψε η Μαργαρίτα.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και η μητέρα της Μαργαρίτας, η οποία βρέθηκε στο πλάι της στον τελικό του Master Chef. Μάλιστα, στον τελικό αποκάλυψε ότι είχαν να ειδωθούν 3 χρόνια, από τότε δηλαδή που μετακόμισε στη Ρωσία. Έτσι, η μητέρα της μίλησε για την κόρη της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον πατέρα της Μαργαρίτας λέγοντας ότι πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 ετών και η αδερφή της, Ξένια, ήταν ενός.

“Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια 1. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαργαρίτας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;