Summer Camp 2021: Το Women on Top προσφέρει δωρεάν 10 webinars επαγγελματικής ενδυνάμωσης - Περιορισμένες θέσεις
Summer Camp 2021: Το "Women on Top" προσφέρει συνολικά δωρεάν 10 webinars.

Μια νέα σειρά από πολύτιμα σεμινάρια επαγγελματικής ενδυνάμωσης έρχεται στις 14-18/6 από τον οργανισμό Women On Top, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer Ελλάδος, της Ogilvy και της Kaizen Gaming.

Από τις 14 ως τις 18 Ιουνίου, το Women On Top Summer Camp έρχεται με 10 webinars και, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer Ελλάδος, της Ogilvy και της Kaizen Gaming, σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις 5 από αυτά εντελώς δωρεάν.

Το Summer Camp του Women On Top είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθάνε να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου: να βρεις δουλειά, να αλλάξεις θέση, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να αναπτύξεις δεξιότητες διαχείρισης των χρηματοοικονομικών σου, αλλά και της επιχείρησής σου, να διαπραγματεύεσαι αποτελεσματικά, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.

Για έκτη χρονιά φέτος, παίρνοντας έμπνευση από τις δεξιότητες και τα εργαλεία που εσείς μας είπατε ότι χρειάζεται να αναπτύξετε, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα από 2 webinars την ημέρα, που θα μας δώσουν, εκτός από πολύτιμα εργαλεία και την ευκαιρία να δικτυωθούμε και να αντλήσουμε έμπνευση, υποστήριξη και δύναμη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή.

Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer Ελλάδος, της Ogilvy και της Kaizen Gaming , μπορείς και φέτος να επιλέξεις μέχρι και 5 θεματικές -αυτές που σου χρειάζονται περισσότερο για να βρεις τη νέα σου δουλειά, να αναπτύξεις το οικονομικό πλάνο της επιχείρησής σου, να δικτυωθείς αποτελεσματικά, να απαντάς σε δύσκολες ερωτήσεις για την ισότητα- και να τις παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν από το σπίτι. Μη διστάσεις να επιλέξεις τώρα τις μέρες και τις ώρες που σε βολεύουν: δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι καθημερινά ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης. Αν στην πορεία αλλάξει κάτι στη διαθεσιμότητά σου όμως, μην ξεχάσεις να ακυρώσεις την εγγραφή σου για να δώσεις την ευκαιρία σε μια άλλη γυναίκα να είναι μαζί μας.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας, καθώς και τις εντυπώσεις μερικών από τις 250 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία των προηγούμενων Summer Camps του Women On Top. (quotes από πέρισυ)

Σε περιμένουμε!

* Aπό τα σεμινάρια ενδέχεται να προκύψει οπτικοακουστικό υλικό και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αναρτήσεις στα social media ή/και σε άλλες ενημερωτικές πλατφόρμες του Women On Top ή/και των συνδιοργανωτών και χορηγών/υποστηρικτών της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να εμφανίζεσαι στο υλικό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσεις σχετικά πριν από την έναρξη των σεμιναρίων στο info@womenontop.gr

Πληροφορίες

Πότε: Δευτέρα 14/6 έως Παρασκευή 18/6, 10.00-12.00 και 17.00-19.00 καθημερινά

Πού: Online, με εγγραφή εδώ.

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρες το link για να εγγραφείς εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 0 
 1