Μία οικογένεια έχει 16 παιδιά και ΟΛΑ έχουν ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα
Μία μητέρα με 15 παιδιά, έφερε στον κόσμο το 16ο παιδί της.

Έχουμε ακούσει για πολύτεκνες οικογένειες με πέντε, έξι, άντε και εφτά παιδιά. Όμως, μία οικογένεια έχει 15 παιδιά και, λίγες ημέρες πριν, έφερε στον κόσμο το 16ο παιδί της. ΑΚΡΑΙΟ!!! Πέρα, όμως, από ότι η οικογένεια αποτελείται από 18 μέλη (μαζί με τους γονείς), τα παιδιά τους έχουν όλα ονόματα που ξεκινούν με το γράμμα “C” της αγγλικής αλφαβήτου. Μπορείς να φανταστείς ότι η μοναδική αυτή ιστορία έχει γίνει viral.

Η Patty Hernandez από τη Βόρεια Καρολίνα συνέχισε την ασυνήθιστη οικογενειακή παράδοση, δίνοντας στο νεογέννητο παιδί της, το όνομα Clayton. Αποφάσισε να δώσει σε όλα τα παιδιά της ονόματα με το ίδιο αρχικό γράμμα προς τιμήν του πατέρα τους, του 38χρονου Carlos.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια, με τον σύζυγό της δυσκολεύτηκαν να σκεφτούν καινούργιο όνομα που να ξεκινάει με το γράμμα αυτό, πριν τον ερχομό του τελευταίου παιδιού τους. Όπως εξήγησε η 39χρονη μητέρα:

“Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε όνομα και ξαφνικά μου ήρθε το Clayton. Όλα τα ονόματα των παιδιών ξεκινούν με C και θέλαμε να το συνεχίσουμε. Ο άντρας μου λέγεται Carlos, είναι φόρος τιμής σε αυτόν.”

Η τελευταία εγκυμοσύνη της ήταν η πιο δύσκολη μέχρι τώρα. Η Patty, ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά στο μέλλον.

Η Patty έχει τη δική της εταιρία καθαρισμού και λέει πως νιώθει ότι η τεράστια οικογένειά της είναι «ευλογία» από τον Θεό. Όπως υποστηρίζει η ίδια:

“Ο Θεός μάς ευλόγησε με όλα αυτά τα παιδιά, ξέρω πως κάποιοι δεν συμφωνούν και δεχόμαστε αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, αλλά για εμάς είναι ευλογία», σημειώνει. «Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα είχα μεγάλη οικογένεια μέχρι που άρχισα να κάνω παιδιά. Μετά σκέφτηκα, “ωραία είναι, γιατί όχι;”. Έχει πλάκα. Αν ο Θεός θέλει να κάνουμε κι άλλο παιδί τότε θα κάνουμε κι άλλο.”

Ο Carlos ήταν στο πλευρό της γυναίκας του όταν στις 5 Μαΐου γέννησε το 16ο παιδί τους τον Clayton. Ο Clayton ζύγιζε περίπου 3.700 γραμμάρια κατά τη γέννηση του. Η μητέρα ήταν έγκυος 40 εβδομάδων όταν γέννησε, η πιο μακρά σε διάρκεια εγκυμοσύνη της μέχρι σήμερα, ενώ, βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε η ίδια χαριτολογώντας:

“Όλες οι γέννες μου έγιναν πριν τις 38 εβδομάδες. Απλώς δεν ήθελε να βγει έξω. Τα υπόλοιπα παιδιά ανυπομονούν να γνωρίσουν τον μικρό αδερφό τους.”

Όπως μπορείς να καταλάβεις, για να μπορέσεις να συντηρήσεις μία τόσο μεγάλη οικογένεια θα πρέπει να ξοδεύεις και πολλά λεφτά. Η Patty με τον σύζυγό της ξοδεύουν περίπου 650 λίρες σε τρόφιμα για τα παιδιά τους κάθε δυο εβδομάδες, χωρίς να λαμβάνουν κάποια οικονομική στήριξη από το κράτος. Οι δυο τους βγάζουν αρκετά από την επιχείρηση καθαρισμού για τους λογαριασμούς, αλλά ελπίζουν σύντομα, ο μεγαλύτερος γιος τους, Carlos Jr, που είναι 13 ετών να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένεια.

Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ αντισύλληψη. Η οικογένεια έχει τρία δίδυμα τους Carla και Caitlyn, 10 ετών, Calvin και Catherine, 6, Caleb και Caroline, τριών.

Τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας είναι οι Christopher, 11, Cristian, 9, Celeste, 8, Cristina, 7, Carol, 4, Camilla, 2, Charlotte και Crystal, ενός έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;