Καλοκαίρι με Unity: Ανακαλύψαμε μοναδικά outfits και μαγιό με εκπτώσεις που δεν χάνονται!
Προσθέτοντας τον κωδικό που θα βρεις εδώ, επωφελείσαι στις αγορές σου με έκπτωση 20% για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και το στυλ σου με μοναδικά street style κομμάτια και μαγιό για το φετινό καλοκαίρι!

Μέσα σε λίγες ημέρες ο καιρός έγινε από ανοιξιάτικος τέρμα καλοκαιρινός και τρέχουμε να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά, να αποθηκεύσουμε τα χειμερινά μας ρούχα και να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας που ούτε εμείς θυμόμαστε από πότε έχει να δει καινούριο ρούχο.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος το καλοκαίρι, θέλεις να αναθεωρήσεις το περιεχόμενο της ντουλάπας σου με καινούρια ρούχα, είτε γιατί αντικειμενικά τα χρειάζεσαι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, είτε γιατί θέλεις απλά να ανανεώσεις το look σου και, επομένως, τη διάθεσή σου.

Ο χειμώνας που περάσαμε ήταν αρκετά δύσκολος με τα lockdowns και την όλη κλεισούρα της περιόδου, οπότε ένα shopping therapy είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε και πάλι ότι αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μία “κανονικότητα”. Μάλιστα, τώρα, που έχουν ανοίξει και πάλι καφέ, εστιατόρια και μπαρ (πάντα με μέτρα προστασίας κατά της COVID-19) θέλουμε να φέρουμε ένα νέο αέρα στις εμφανίσεις μας, πώς να το κάνουμε; Αν δε λάμψουμε τώρα, τότε πότε;

Ψάξαμε, λοιπόν, σε νεανικά online καταστήματα που προσφέρουν εκπτώσεις και ιδανικά deals για να κάνεις ένα μικρό αλλά πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου.

Βρήκαμε, λοιπόν, μία πολύ αγαπημένη σειρά καταστημάτων, γνωστή για τα value for money προϊόντα της, τα πιο μοντέρνα street style ρούχα και παπούτσια, αλλά και τα πιο ψαγμένα t-shirts, η οποία προσφέρει μοναδικά εκπτωτικά κουπόνια για αγορές που δεν χάνονται με τίποτα.

Τα αγαπημένα μας logo σε t-shirt βρίσκονται σταθερά στα καταστήματα Unity.

Μιλάμε φυσικά για τα καταστήματα Unity, τα οποία σου προσφέρουν τη δυνατότητα να κάνεις την ανανέωση του στυλ που αποζητάς με μοναδικές εκπτώσεις σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Καλοκαιρινό shopping στο Unity γιατί έτσι πρέπει.

Οι εκπτώσεις τους αγγίζουν το 50% σε πολλά προϊόντα και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις.

Στα Unity μπορείς να βρεις μοναδικά μαγιό σε φανταστικές τιμές και να κάνεις για ακόμα ένα καλοκαίρι τη γκράντε εμφάνιση που ταιριάζει με το στυλ σου στην παραλία.

Από ανδρικές βερμούδες μαγιό με σχέδια για όλα τα γούστα, μέχρι μοναδικά γυναικεία κομμάτια.

Βρες μοναδικές προσφορές για μαγιό εδώ και εδώ!

Επίσης, μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία από καινούριες παραλαβές σε όλες της κατηγορίες: Από αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, πουκάμισα μέχρι καλοκαιρινά φορέματα σε μοναδικά σχέδια.

Υπέροχες επιλογές για φορέματα εδώ!

Στην παραγγελία σου μέσω του online store της Unity, προσθέτεις τον κωδικό 20UNPR21 και επωφελείσαι με έκπτωση 20% στις αγορές σου.

Βρες ξεχωριστές επιλογές σε γυαλιά ηλίου εδώ!

Προσφορές σε ανδρικά πουκάμισα εδώ!

Για να μη χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν, κάνε μια βόλτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.unity.gr και τσέκαρε όλες τις προσφορές έως και 50% σε δημοφιλή εμπορικά brands, όπως Vans, G-Star, Converse, Rip n Dip, Puma, G-Star, Hoof, Shaikko, Volcom και πολλά άλλα, σε ένα ευρύ φάσμα κωδικών και μεγεθών.

Χειμώνα-καλοκαίρι, τα old-school VANS είναι για εμάς η πιο διαχρονικά αγαπημένη επιλογή σε παπούτσι. Στα Unity, μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων σχεδίων και χρωμάτων στο κατάλληλο μέγεθος που σoυ ταιριάζει και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

Κάτι που δεν σου είπαμε και δεν πρόκειται να παραλείψουμε φυσικά είναι ότι τα Unity προσφέρουν σε αναγνώστες του neolaia.gr μοναδικές εκπτώσεις με τη χρήση ενός κουπονιού.

Στην παραγγελία σου, λοιπόν, μέσω του online store της Unity, προσθέτεις τον κωδικό 20UNPR21 και έτσι, μπορείς να επωφεληθείς με έκπτωση 20% στις αγορές σου.

Τι περιμένεις;

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά και σου δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις γρήγορα, εύκολα, αλλά και σε προσιτές τιμές, την καλοκαιρινή ανανέωση που αξίζει το στυλ και η διάθεσή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;