Η Lady Gaga γιορτάζει τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του
Lady Gaga: Το άλμπουμ "Born This Way" θα επανακυκλοφορήσει σε επετειακή έκδοση

Το “Born This Way” είναι ένα από τα άλμπουμ που άφησαν το στίγμα τους στην καριέρα της Lady Gagaενώ επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό ολόκληρη τη βιομηχανία της pop μουσικής. Το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ “μίλησε” ανοιχτά για τη διαφορετικότητα με τη Lady Gaga να προτρέπει τους fans μέσα από τους στίχους του τραγουδιού να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Άλλα αγαπημένα τραγούδια από το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν το “Judas”, το “The edge of glory”, αλλά και το “You and I”, στο οποίο συμμετέχει και ο κιθαρίστας των Queen, Brian May.

Φυσικά, οι πιο φανατικοί θα θυμούνται και τα εντυπωσιακά video clip με τα περίεργα outfits και concepts, που ήταν βγαλμένα από το ιδιαίτερο σύμπαν της Lady Gaga. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου 2011 και έτσι με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του η Lady Gaga είχε ευχάριστα νέα να ανακοινώσει στο κοινό της.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τραγουδίστρια στο Twitter της, το Born This Way θα επανακυκλοφορήσει σε μία επετειακή έκδοση. Συγκεκριμένα, το album “Born this Way – The Tenth Anniversary” θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου και θα έχει 14 αρχικά τραγούδια. Ωστόσο, η επετειακή έκδοση δε θα μείνει -φυσικά- εκεί, καθώς θα περιλαμβάνει ένα δεύτερο CD με 6 τραγούδια από καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες, που αποτελούν μέρος ή υποστηρίζουν την LGBTQIA+ κοινότητα.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι καλλιτέχνες  με τους οποίους θα συνεργαστεί η Lady Gaga, ξέρουμε ότι το δεύτερο άλμπουμ θα περιλαμβάνει σίγουρα το Born This Way, που εξελίχθηκε σε “ύμνο” της LGBTQIA+ κοινότητας, το “Highway Unicorn”, το “You and I”,  το “Marry the night” και το “The edge of glory”.

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η προπαραγγελία του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει από την ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
45'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
20:30
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
8'
28 - 18
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;