Οι Έλληνες αγαπάμε τα αθλητικά παπούτσια! Γιατί είναι τόσο δημοφιλή τα Nike Air Max;
Τα sneakers της Air Max είναι εξαιρετικά περιζήτητα και φοριούνται από μικρούς και μεγάλους.

Τα αθλητικά παπούτσια είναι σίγουρα τα πιο δημοφιλή μεταξύ όλων των ηλικιών λόγω της άνεσης που προσφέρουν στα πόδια, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνουν θαυμάσια κάθε εμφάνιση, είτε πρόκειται για τέτοια για το γραφείο, είτε για περίπατο στο πάρκο, ή ακόμα και για ειδικές περιστάσεις όπως ένα εταιρικά πάρτι, γάμος και πάρτι γενεθλίων.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στην Ελλάδα η πιο δημοφιλής επώνυμης εταιρείας αθλητικών υποδημάτων είναι η Nike.

Τα sneakers της Air Max είναι εξαιρετικά δημοφιλή και φοριούνται από μικρούς και μεγάλους. Σήμερα θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτό που τα κάνει τόσο περιζήτητα.

Πότε εμφανίστηκε το εμπορικό σήμα Nike;

Η επώνυμη εταιρεία ξεκινά τη δραστηριότητα της στη δεκαετία του ‘60 του περασμένου αιώνα με την επωνυμία Blue Ribbon Sports. Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 υιοθετεί την επωνυμία Nike, εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική θεά της νίκης, δηλαδή τη Νίκη. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει καταστήματα σε περισσότερες από 200 χώρες, ενώ το εμβληματικό της λογότυπο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι χωρίς αμφιβολία η συνεργασία της το έτος 1985 με τον καλαθοσφαιριστή Michael Jordan – Air Jordan, βάσει της οποίας δημιουργήθηκε η διάσημη σειρά αθλητικών παπουτσιών Nike Air Max – η αγαπημένη όλων σειρά της εμπορικής επωνυμίας.

Αυτό που ξεχωρίζει την Nike από τις άλλες εταιρείες αθλητικών υποδημάτων είναι το ευρύ φάσμα σχεδίων της για απολύτως κάθε περίσταση – μεταξύ των προτάσεων της μπορείτε να βρείτε όπως τέτοιες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους αθλητές του στίβου, έτσι και μια ποικιλία sneakers για καθημερινή χρήση και για επίσημες εκδηλώσεις.

Ποια είναι τα κλασικά σχέδια sneakers;

Η Nike σίγουρα είναι από τους αριστούχος όσο αφορά τα ειδικά σχέδια sneakers της, αλλά στους λάτρες του απλού κλασικού στυλ προτείνουμε ακόμα ένα επώνυμο εμπορικό σήμα που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.

Τα υποδήματα της Under Armour ενσωματώνουν μέσα τους το εκλεπτυσμένο στυλ με την ελαφρότητα και την άνεση των αθλητικών παπουτσιών.

Τα σχέδια της επώνυμης εταιρείας είναι η τέλεια επιλογή για εξασφάλιση άνεσης ακόμα και στον επίσημο επιχειρηματικό τομέα – τα βασικά διακριτικά χρώματα και ο απλός σχεδιασμός τους συνδυάζεται με επιτυχία με τα επίσημα κουστούμια χωρίς να επηρεάζει την καλή αισθητική της εμφάνισης.

Ταυτόχρονα, είναι αρκετά φρέσκα και νεανικά για να ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνισή σας για μια βόλτα στο πάρκο ή για συνάντηση με φίλους. Εάν ψάχνετε για παπούτσια παντός καιρού που θα σας εξυπηρετήσουν πιστά και για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάθε περίπτωση, το Under Armour είναι το εμπορικό σήμα που σας ταιριάζει.

Πώς να επιλέξουμε τα σωστά για μας υποδήματα;

Η ποικιλία αθλητικών παπουτσιών στην αγορά μπορεί συχνά να μας μπερδέψει και να μην ξέρουμε ποιο σχέδιο είναι κατάλληλο για εμάς. Εάν είστε ενεργός αθλητής, επιλέξτε ένα σχέδιο με ελαφριά σόλα που δεν επηρεάζει την κίνηση σας. Για καθημερινή χρήση μπορείτε να δείτε τα κλασικά στρωτά παπούτσια της Nike και της Under Armour, και για τους λάτρεις του βουνού προτείνουμε ψηλά sneakers, που αγκαλιάζουν σταθερά τον αστράγαλο, με αδιάβροχη μεμβράνη για την προστασία των ποδιών σε περιπτώσεις κακοκαιρίας.

Η βιομηχανία υποδημάτων κατακλύζει συνέχει την αγορά με όλο και καινούρια εμπορικά σήματα και σχέδια αθλητικών παπουτσιών, αλλά λίγα απ’ αυτά είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, στα οποία αξίζει να επενδύσουμε και για τα οποία να είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουν άνεση στα πόδια μας για παραπάνω από μια σεζόν. Με τις προτάσεις αποδεδειγμένων στην αγορά εταιρειών μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα φοράμε τα υποδήματα χρόνια φτάνει να τα φροντίσουμε σωστά.

Δώστε τους αγάπη και προσοχή και θα σας ανταποκριθούν με το ίδιο. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των sneakers σας σας συνιστούμε να τα καθαρίζετε τακτικά με βρεγμένο πανί και να αποφεύγετε το πλύσιμό τους στο πλυντήριο. Εσείς ποιο σχέδιο sneakers επιλέξατε να αγοράσετε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1