Οι ταινίες με τις οποίες θα κάνουν πρεμιέρα τα θερινά σινεμά στις 21 Μαΐου
Η "Wonder Woman", το "Nomadland" και πολλά άλλα θα "ανοίξουν" τα θερινά σινεμά στις 21 Μαΐου.

Μετά από μήνες όπου τα Σινεμά έμειναν κλειστά σε όλη τη χώρα, όπως όλα δείχνουν, τα θερινά σινεμά ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους την Παρασκευή, 21 Μαΐου. Φυσικά, στα θερινά θα ισχύουν αυστηρά μέτρα για την προστασία του κοινού, αλλά και των εργαζομένων από τη διασπορά του κορωνοϊού. Με ποιες ταινίες θα κάνουν, λοιπόν, πρεμιέρα τα θερινά σινεμά της χώρας;

Πρώτα, ας ρίξουμε μία ματιά στα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού που θα είναι σε ισχύ. Συγκεκριμένα, τα μέτρα αυτά είναι τα εξής:

  • Υποχρεωτική κενή θέση ανά δύο καθήμενους
  • Πληρότητα στο 75%
  • Άτομα που προσέρχονται μαζί, κάθονται υποχρεωτικά στις δύο θέσεις μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος/κενή θέση
  • Απαγορεύεται το διάλειμμα κατά την προβολή ανεξαρτήτως διάρκειας της ταινίας
  • Η ταξιθεσία είναι υποχρεωτική για την τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους
  • Η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι υποχρεωτική

Ενώ, ακόμα, η δεύτερη προβολή είναι στον “αέρα”, πάμε να δούμε ποιες ταινίες θα μπορούμε να απολαύσουμε κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό από τις 21 Μαΐου.

Wonder Woman 1984

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχίας του 2017 “Wonder Woman”, επιτέλους, θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας. Η ταινία λαμβάνει χώρα μετά από αρκετές δεκαετίες από το τέλος της πρώτης και βρίσκει την Diana Prince σε μία νέα πραγματικότητα. Η ταινία του DCEU δεν έχει κερδίσει και τη θερμότερη επιλογή από κοινό και κριτικούς όταν έκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα μέσα από το HBO Max, όμως, το διψασμένο για σινεμά κοινό μπορεί να στραφεί στην υπερηρωίδα για να ξεκινήσει το καλοκαίρι του.

Nomadland

Η ταινία της Chloe Zhao έχει, ήδη, προβληθεί στη χώρα μας για τους λίγους (τυχερούς) που την πρόλαβαν στις Νύχτες Πρεμιέρας. Μετά από εκεί, η ταινία κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία στο πέρασμά της και να αναδειχθεί ως η καλύτερη ταινία της χρονιάς στα Όσκαρ 2021. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει και Όσκαρ Σκηνοθεσίας για την Zhao, αλλά και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας για την Frances McDormand. Η ταινία ακολουθεί μια γυναίκα γύρω στα εξήντα που έχασε τα πάντα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και είναι πια αναγκασμένη να μετακινείται διαρκώς. Ζει, δηλαδή, μία νομαδική ζωή. Είναι μία από τις ταινίες που πρέπει να δεις στην μεγάλη οθόνη.

Soul

Η ταινία της Pixar που κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, αλλά και το Όσκαρ για το Καλύτερο Σκορ, θα είναι διαθέσιμη στα θερινά σινεμά. Ένας δάσκαλος μουσικής όλη του τη ζωή ονειρευόταν να παίξει τζαζ με την μπάντα του στο περίφημο κλαμπ “Half Note”. Ένα αναπάντεχο ατύχημα, όμως, βάζει φρένο στα όνειρά του και οδηγείται σε ένα μέρος, όπου αναλαμβάνει την προετοιμασία όλων των άλλων ψυχών πριν το ταξίδι τους στη Γη. Εκεί με τη βοήθεια μιας νέας ψυχής με το κωδικό όνομα 22, θα προσπαθήσει να δραπετεύσει. Ένα ταξίδι που μας αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τη ζωή και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Έξι Λεπτά Πριν τα Μεσάνυχτα

Το 1939, ένας δάσκαλος προσλαμβάνεται από ένα αγγλικό κολέγιο ώστε να διδάξει την αγγλική γλώσσα σε κόρες υψηλόβαθμων στελεχών των ναζί. Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της διευθύντριας και του αφοσιωμένου βοηθού της, τα κορίτσια εξασκούν τα αγγλικά τους προκειμένου στο μέλλον να αντιπροσωπεύσουν το ιδανικό της Γερμανίδας γυναίκας. Όταν, ξαφνικά, εντοπίζεται ένα πτώμα στους χώρους του κολεγίου, ο δάσκαλος βρίσκεται μεταξύ των υπόπτων. Ένα δράμα εποχής με πρωταγωνίστρια την μοναδική Judi Dench.

The Witches

Η δεύτερη μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ στην μεγάλη οθόνη έρχεται δια χειρός Robert Zemeckis με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway. Οι δύο τους προσπαθούν να δώσουν μία πιο μοντέρνα τροπή στη γνωστή ιστορία που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Η υπόθεση αφορά ένα ορφανό αγόρι, το οποίο στα τέλη των ’60s ταξιδεύει στην κωμόπολη Ντεμόπολις της Αλαμπάμα για να ζήσει με τη γιαγιά του. Εκεί οι δυο τους συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, οι οποίες τους υποχρεώνουν να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα.

Τρία Υπέροχα Κορίτσια

Μία Ιταλική ρομαντική κωμωδία θα κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τη λίγο διαφορετική πρόταση της εβδομάδας. Τρεις απελπισμένοι μπαμπάδες είναι πεπεισμένοι πως οι κόρες τους έχουν διαλέξει το λάθος σύντροφο. Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεφορτωθούν τους τρεις αντισυμβατικούς μνηστήρες, δοκιμάζοντας την υπομονή των συζύγων τους και ρισκάροντας τελικά τους δικούς τους γάμους.

Πρόστιμο

Ο Φωκίωνας Μπόγρης επιστρέφει μετά από, κάτι παραπάνω, 10 χρόνια με ένα νεο-νουάρ με στοιχεία ριαλισμού. Η ελληνική πρόταση της εβδομάδας, ακολουθεί έναν μικροαπατεώνα με ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, τα οποία των υποχρεώνουν να πάρει μια απόφαση. Θα συνεργαστεί με το οργανωμένο έγκλημα και έτσι να ξεπληρώσει τα χρέη του, αλλά να είναι δέσμιος των γκάνγκστερ, ή θα συνεχίσει τη δραστηριότητά του ρισκάροντας, έτσι, τη ζωή του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;