Τέσσερα σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι έχεις αποξενωθεί με τον σύντροφό σου
Μερικές φορές, μέσα σε μία σχέση η επικοινωνία χάνεται...

Για να διατηρηθεί μία σχέση χρειάζεται συνεχόμενα να προσπαθούν και οι δύο πλευρές. Και τα δύο μέλη της σχέσης να προσπαθούν για να κάνουν καλύτερη τη σχέση, ή να τη διατηρήσουν. Όμως, κάποιες φορές καταλαβαίνεις ότι η σχέση σου δεν προχωράει και έχεις πια αποξενωθεί με αυτόν που έχεις δίπλα σου.

Πώς, όμως, θα το καταλάβεις;

1. Σε ξαφνιάζει, αλλά όχι με την καλή έννοια

Βλέπεις ότι όλα όσα λέει ή κάνει ο σύντροφός σου δεν συνάδουν με όσα είχες γνωρίσει από αυτόν μέχρι τώρα. Μάλιστα, η έλλειψη επικοινωνίας είναι τόσο έντονη, πλέον, που σταματήσατε ακόμη και να λέτε τα πολύ απλά πράγματα μεταξύ σας. Η αλήθεια είναι ό,τι οι άνθρωποι δε σταματάνε ποτέ να μεγαλώνουν ή να αλλάζουν, οπότε αν δεν έχετε επαφή μεταξύ σας και από άποψη γούστων, αλλά και απόψεων, τότε, πρέπει να το λάβεις σαν κάποιο σημάδι.

2. Δε διαφωνείτε πλέον

Είναι ένας μύθος ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν τσακώνονται ποτέ. Οι διαφωνίες και οι τσακωμοί προκύπτουν από συναισθηματική αγωνία  για τον άλλο. Αν δεν σου αρέσει κάτι που έχει κάνει ο σύντροφός σας, θέλεις να τον ενημερώσεις για να μην το επαναλάβει και να το αλλάξει. Όταν, λοιπόν, σταματάς να κάνεις αυτές τις δύσκολες συνομιλίες, μπορεί να οδηγήσει σε πολλές μελλοντικές δυσκολίες στη σχέση σας.

3. Δε σε νοιάζει να μοιραστείς μαζί του ευχάριστα νέα

Φαντάσου να έχεις απίστευτα νέα! Ποιο θα ήταν το πρώτο άτομο που θέλεις να καλέσεις ή να στείλεις μήνυμα και να το μοιραστείς μαζί του; Εάν η πρώτη ή η δεύτερη επιλογή σου δεν είναι ο σύντροφός σου, τότε, αυτό σημαίνει ότι έχετε, ήδη, αποξενωθεί αρκετά…

4. Απλά, δε σε νοιάζει πια…

Αναρρωτήσου αν διαβάζοντας αυτό το άρθρο δε σκέφτηκες πώς μπορείς να διορθώσεις τα σημάδια που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αυτό δείχνει ότι, πλέον, δε σε ενδιαφέρει να δουλέψεις σκληρά για να σώσεις τη σχέση σου και να την κάνεις καλύτερη. Δε σε ενδιαφέρει να φτιάξεις την επικοινωνία και να διορθώσεις τα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 1