ΕΚΠΑ: Νέο e-learning με θέμα την
Σεμινάριο "Εκπαιδευτική Ρομποτική" - Κόστος & σημαντικές ημερομηνίες

Περίληψη:  Σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις αρχές της ρομποτικής και να αποκτήσουν συστηματικές γνώσεις εκπαιδευτικής ρομποτικής, ώστε να συνθέτουν διδακτέα ύλη και διδακτικό υλικό για την ρομποτική σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Στο πρόγραμμα διδάσκεται το απαραίτητο αναλυτικό και τεχνολογικό πλαίσιο, καθώς και οι κύριοι άξονες και προσεγγίσεις της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Ειδικότερα, παρουσιάζονται οι βασικές ρομποτικές διατάξεις (ρομποτικοί βραχίονες, ρομποτικά οχήματα και ιπτάμενα ρομπότ), τα επιμέρους χαρακτηριστικά και ο εξοπλισμός τους (αισθητήρες, ενεργοποιητές και ελεγκτές). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον προγραμματισμό ρομποτικών έργων, στην ανάλυση, την σύνθεση και τις εφαρμογές πολύπλοκων εκπαιδευτικών ρομποτικών διατάξεων και ρομποτικών παιγνίων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημίου/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής και συγκεκριμένα σε πτυχιούχους τμημάτων Σχολών Θετικών Επιστημών και Σχολών Τεχνολογικών Εφαρμογών καθώς και σε διπλωματούχους Πολυτεχνικών Σχολών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 17/5/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 24/5/2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 Μήνες (157 ώρες)

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;