ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο
ΕΚΠΑ: Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το e-learning.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος Growth Hacking Marketing είναι να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό μοντέλο διασταύρωσης του μάρκετινγκ και του ψηφιακού κόσμου. Απευθυνόμενο ειδικότερα σε στελέχη μάρκετινγκ, επιχειρεί να τους υποδείξει τον τρόπο να ηγηθούν στην ψηφιακή εποχή, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεται ο ρόλος του συμβούλου μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν σήμερα. Οι τάσεις αυτές αφορούν τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού για ανάλυση, τη διαχείριση καμπάνιας, τη διαχείριση περιεχομένου, τη διαχείριση σχέσεων πελατών, τη διαχείριση πηγών μάρκετινγκ. Οι δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν τα ψηφιακά εργαλεία είναι, μεταξύ άλλων, ψηφιακή μόχλευση – ταχύτητα, κλίμακα, προσαρμοστικότητα και ακρίβεια σε πολλές από τις διαδικασίες μιας διοικητικής υποστήριξης (back-office). Στο πρόγραμμα αναδεικνύεται, επίσης, η σημασία της προγραμματικής διαφήμισης, με την οποία αυτοματοποιούνται όλες οι διαδικασίες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Αrtificial Intelligence και Machine Learning.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημίου/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συναφή εργασιακή εμπειρία. Ειδικότερα το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων και νεοφυών επιχειρήσεων, συμβούλους επιχειρήσεων, στελέχη και συμβούλους μάρκετινγκ, στελέχη διαφήμισης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων καθώς και σε επαγγελματίες που προέρχονται από άλλους κλάδους της οικονομίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 17/5/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 24/5/2021

Διάρκεια (μήνες): 6

Δίδακτρα (σε δόσεις): 585 €

Αριθμός δόσεων: 4

Ποσό δόσης: 147 €

Δίδακτρα (εφάπαξ): 558 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;