Conor McGregor vs Poirier: Τι ώρα και που θα προβληθεί στην Ελλάδα;
Ο Conor McGregor θα αντιμετωπίσει τον Poirier στο "UFC 257". Πώς και πότε μπορείς να το δεις στην Ελλάδα;

Ο Conor McGregor είναι ένας από τους αθλητές του UFC που καταφέρνει να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού και να αναζητά ο κόσμος πότε παίζονται οι αγώνες τους και από που προβάλλονται. Ο νέος αγώνας, λοιπόν, του γνωστού αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών θα προβληθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου.

Στη χώρα μας τα δικαιώματα προβολής όλων των διοργανώσεων του UFC τα έχει η COSMOTE TV. Έτσι, το «UFC 257» θα μπορέσετε να το δείτε την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, από τις 5:00 το πρωί στο κανάλι COSMOTE SPORT 6 σε περιγραφή Χρήστου Γάτση.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας του McGregor εναντίον του Poirier αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 7:00 το πρωί. Επιπλέον, θα μπορέσετε να δείτε και τα ακόλουθα ματς της main card :

  • Dan Hooker vs Michael Chandler
  • Jessica Eye vs Joanne Calderwood
  • Marina Rodriguez vs Amanda Ribas

Ο Conor McGregor είναι Ιρλανδός αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών που έχει συμβόλαιο με το Ultimate Fighting Championship (UFC). Είναι ο πρώην πρωταθλητής Eλαφρών Βαρέων (Lightweight) του UFC, και πρώην πρωταθλητής στην κατηγορία φτερού (Featherweight) του UFC. Στη διάρκεια της καριέρας του, ο McGregor έχει αγωνιστεί στις κατηγορίες ελαφρών και ημιμεσαίων βαρώ, καθώς και στην κατηγορία Featherweight.

Ο εν λόγω αθλητής είναι ιδιαίτερα γνωστός για την ικανότητά του να προσελκύει τον κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες του στα PPVs (Pay-Per-Views) του UFC. Σε αυτό συμβάλει τόσο η σκανδαλώδης ζωή του που συχνά γίνεται θέμα, αλλά και η μοναδική ικανότητά του στο Trash-Talking (ανταλλαγή απρεπών φράσεων με τους αντιπάλους) κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου πριν τους αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
5'
35 - 27
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
  
  
 0