Netflix: Οι 6 σειρές που βρίσκονται στις τάσεις της πλατφόρμας
Οι σειρές του Netflix που βρίσκοντας στην κορυφή της πλατφόρμας σήμερα.

Εκτός από το YouTube είναι γνωστό πως το Netflix έχει τις δικές του τάσεις, τις οποίες, φυσικά, καθορίζει το κοινό αναλόγως των προτιμήσεών του. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε παραπάνω από 2 μήνες σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ίσως ψάχνεις κάτι για να δεις.

Οι τάσεις του Netflix, λοιπόν, μπορούν να σε βοηθήσουν, καθώς μπορείς να πάρεις ιδέες για την επόμενη σειρά ή ταινία που θα δει στη συνέχεια, αλλά και να κατανοήσεις πώς κυμαίνονται τα γούστα όσων παρακολουθούν το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Σήμερα, λοιπόν, οι τάσεις του Netflix στην Ελλάδα έχουν πληθώρα σειρών, οι οποίες είναι δυνατόν να ικανοποιήσουν ανθρώπους με διαφορετικά γούστα. Από το πρωτοεμφανιζόμενο Lupin ως την επιστροφή του Brooklyn 9 – 9 και της έκτης σεζόν του, το Netflix έχει σίγουρα κάτι για σένα.

6. Tiny Pretty Things

Υπόθεση:  Όταν μία λαμπρή μαθήτρια σαμποτάρεται και βρίσκει τραγικό θάνατο σε μία σχολή μπαλέτου στο Σικάγο, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας και ανελέητου ανταγωνισμό.

5. Brooklyn 9 – 9

Υπόθεση: Αν και η πλατφόρμα μόλις ανέβασε τα επεισόδια της 6ης σεζόν, εμείς θα γράψουμε μία γενική σύνοψη, ώστε να μην κάνουμε spoiler σε όσους και όσες δεν το έχουν δει ακόμη. Ένας ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης που δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά, ο Jake Peralta, θα αποκτήσει ένα νέο αφεντικό, τον σοβαρό και αυστηρό Captain Ray Holt, που θα θεσπίσει νέους κανόνες συμπεριφοράς και νέα μέτρα. Και τότε αρχίζουν τα ωραία…

4. Βίκινγκ

Υπόθεση: Το ίδιο θα κάνουμε και στη σειρά “Βίκινγκ”, καθώς μόλις κυκλοφόρησε επίσης η έτη σεζόν της σειράς. Ολόκληρη η σειρά, λοιπόν, είναι ένα ρεαλιστικό δράμα που αφηγείται την ιστορία του ήρωα των Βίκινγκ, Ράγκναρ Λόθμπροκ, καθώς πορεύεται στη Σκανδιναβία, αντιμέτωπος με έναν ηγέτη χωρίς όραμα.


3. Cobra Kai

Υπόθεση: Η αναβίωση του Cobra Kai τα πήγε περίφημα κερδίζοντας το κοινό, ενώ πριν λίγες εβδομάδες το Netflix κυκλοφόρησε την τρίτη σεζόν, η οποία παραμένει ακόμη στις τ΄σεις και, μάλιστα, στην τρίτη θέση. Not bad!

Στη σειρά βλέπουμε ότι δεκαετίες μετά του τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στο Τζόνι και το Ντάνιελ αναζοπυρώνεται.

2. Μπρίτζερτον

Υπόθεση: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από ομώνυμα best seller και ακολουθεί τα 8 δεμένα αδέρφια της κοσμικής και ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αληθινή αγάπη.

1. Lupin

Υπόθεση: Η σειρά είναι μία σύγχρονη εκδοχή της κλασικής γαλλικής ιστορίας για τον Αρσέν Λουπέν, έναν ευγενή λωποδύτη και ασύλληπτο εγκληματία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε το διάσημο ηθοποιό, Ομάρ Σι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;