Ταύρος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Ανατρεπτικές φιλοδοξίες
Ταύρος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Δείτε τι θα φέρει ο νέος χρόνος στο ζώδιο σας!

Ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2021

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Ταύρος 2021

Μία νέα πορεία χαράσσει για σας, εδώ και μία διετία σταδιακά. Ωστόσο, περισσότερο αισθητά θα έχετε στο εξής τα πρώτα αποτελέσματα. Ήδη η πιεστική περυσινή χρονιά ήταν καθοριστική,
προκειμένου να έχετε μία ιδέα περί τίνος πρόκειται και πώς θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας για ένα καλύτερο «αύριο».

Σαν φύση ζωδίου, διαθέτετε ένα πρακτικό πνεύμα και ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και σταθερότητα. Στο πρόσφατο παρελθόν, ενδεχομένως χτίστηκε μία βάση. Πλέον πρέπει να κάνετε με
σταθερά βήματα, κάποιες αλλαγές για να προωθήσετε τις ιδέες, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Σ’ αυτό βασικός υποστηρικτής είναι ο Ουρανός στο ζώδιό σας.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο για τα επόμενα χρόνια, έχετε ήδη την αίσθηση της αλλαγής που θα επιδιώξετε. Λιγότερο υπομονετικοί, περισσότερο αντιδραστικοί, ή απελευθερωμένοι, θα ξαφνιάσετε το περιβάλλον σας. Επειδή βέβαια, η είσοδος το Ουρανού στο ζώδιό σας, δεν περιορίζεται σε λίγες γραμμές, θα πρέπει να περιμένετε απρόοπτες και ενδιαφέρουσες προσωπικές μεταβολές στην προσωπική σας έκφραση. Θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε με αλλαγές ουσιαστικές στην προσωπικότητά σας και στον τρόπο που θα λειτουργείτε στο εξής.

Ο Κρόνος, ο κριτής του ζωδιακού, ήταν ευνοϊκός για σας την τελευταία τριετία. Αξιοποιείστε τις  γνώσεις και την εμπειρία που σας προσφέρετε. Ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, άφησε τη σοφία του και μπορείτε πλέον με υπομονή, στωικότητα, επιμονή και μεθοδικότητα, να φθάσετε στο καλύτερο
αποτέλεσμα.

Ο Κρόνος θα είναι πλέον για φέτος και τα επόμενα δύο χρόνια στον Υδροχόο και θα προϊδεάσει για ανέλιξη στον κοινωνικό σας χώρο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι σε έναν χώρο όπου θα αξιοποιηθεί το ταλέντο και η κατάρτιση σας, με έναν ενδιαφέροντα και καινοτόμο τρόπο. Θα γίνετε περισσότερο αποδεκτοί για το έργο σας, κοινωνικά αναγνωρισμένοι και θα διευρύνετε τις γνωριμίες.

Εκείνο που χρειάζεται φυσικά να ανακαλύψετε, είναι τη θετική δόνηση του Κρόνιου στοιχείου, επομένως να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Ο Δίας συμπορεύεται με τον Κρόνο φέτος στον Υδροχόο, με μία μικρή ενδιάμεση διαδρομή στους Ιχθείς. Στον Υδροχόο, θα σας προσφέρει επίσης ευκαιρίες και προώθηση του προφίλ, όπως και νέες γνωριμίες, διευρύνοντας τον κύκλο σας. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, να αλλάξετε πιθανόν σε ιδέες, απόψεις, αντιλήψεις. Να γίνετε λιγότερο πρακτικοί, αλλά περισσότερο πρωτοποριακοί ή ανοιχτοί στο «διαφορετικό». Θα φέρει άνεμο πλήρους ανανέωσης!

Από το μέσα του Μαΐου ως τα τέλη του Ιουλίου, οι ευκαιρίες θα βασίζονται στην έμπνευση και στις ευαισθησίες του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθείς και φυσικά αυτή η θέση διαρκεί αρκετά χρόνια. θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας και τους φίλους, σε σημείο να τους εξιδανικεύετε. Θα έχετε κάποια διάκριση κατά καιρούς, αλλά θα είστε σε γενικές γραμμές πρόθυμοι να υπερασπιστείτε τα ιδεώδη μέσω των
φίλων και τη φιλία ως ιδεώδες.

Ο Πλούτωνας, κινείται στον Αιγόκερω από το 2010 προκαλεί αλλαγή σκέψης και φιλοσοφίας ζωής. Φυσικά η διαδρομή του είναι αργή και θα διαρκέσει τρία χρόνια ακόμη. Ως τώρα οι αλλαγές ήταν ραγδαίες, άμεσες, καταλυτικές. Τώρα πλέον δεν θα είστε πολύ προβληματισμένοι με απρόοπτα γεγονότα. Ήδη γνωρίζετε αυτό που συμβαίνει και πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ευνοϊκά διακείμενος προς το ζώδιό σας, αφού ξεπεράστηκαν οι δύσκολες όψεις με τον Ουρανό που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μία μεγάλη δύναμη αναζωογόνησης για σας, καθώς με ήπιο τρόπο, θα σας προσθέσει σθένος, και μαχητική διάθεση.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα οριστικά πλέον στον Κριό. αγγίζει τα κρυφά σας όνειρα και βιώματα ή μυστικά της ψυχής. Γίνεται πνευματικός σας οδηγός και σας παρακινεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, προφανώς με την αλλαγή που υπόσχεται ο Ουρανός στο ζώδιό σας. Επουλώνει αμφιβολίες, αγωνίες και προσωπικούς δισταγμούς. Αντιλαμβάνεστε περισσότερο τον βαθύτερο εαυτό σας.

Ο προστατευτικός λίθος του Ταύρου είναι το τυρκουάζ.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο link:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ταύρος 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1