Πυγμαλίων Δαδακαρίδης:
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη «Φαμίλια» και το «Έτερος Εγώ»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, όπου και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετέχει, αλλά και στην πανδημία του κορωνοϊού και τις πληγές που αφήνει και θα αφήσει στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε:

«Δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση.

Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό».

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού», πρόσθεσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της «Φαμίλιας» και του «Έτερος Εγώ».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, απάντησε στην ερώτηση του Γρ. Αρναούτογλου γιατί δεν γίνονται αντίστοιχες δουλειές στη μικρή οθόνη, με τον ίδιο να υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- πως αυτό που χρειάζεται είναι ο χώρος στους ταλαντούχους ανθρώπους.

«Πρέπει να δίνουμε περισσότερο χώρο και όταν είμαστε σε ένα κύριο σταυροδρόμι να έχουμε την ευγενή καλοσύνη μέσα μας να ακουμπάμε αυτό που λέγεται “εγώ”, καμιά φορά και πέντε σκαλιά πιο κάτω και να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, σε νέα πράγματα, να μας εκπλήσσουν ευχάριστα (…) Έχουμε ανθρώπους άξιους και ταλαντούχους και οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί στην ψυχή μας, να τους πιστέψουμε και να τους βοηθήσουμε σε αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να είμαστε υποστηρικτικοί γιατί και σε εμάς ήταν υποστηρικτικοί κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Λέγοντας το “ευχαριστώ” προσπαθείς για κάτι καλύτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ερμηνευτής θεάτρου και τηλεόρασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;