Henry Cavill: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του
Τραυματισμός για το Henry Cavill στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του "The Witcher".

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix The Witcher“, Henry Cavill, τραυματίστηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν  της σειράς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το EW ο Henry Cavill χτύπησε στο πόδι του και δεν μπορεί να περπατήσει καλά. Παράλληλα, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα του The Sun ο Henry Cavill, που υποδύεται τον Geralt of Rivia, τραυματίστηκε στο πόδι του κατά τη διάρκεια μιας πρόβας σε στίβο μάχης.

Ο 37χρονος ηθοποιός φορούσε πανοπλία και βρισκόταν 6 μέτρα από το έδαφος κρεμασμένος σε δέντρα και με δίχτυ προστασίας από κάτω του, αλλά δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες ως πώς τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε. Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει ότι δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο τραυματισμός του προήρθε από κάποιο αντικείμενο που χτύπησε το πόδι του ή εάν είναι εσωτερικός ο τραυματισμός, αλλά ο πόνος ήταν αρκετά έντονος.

Ο τραυματισμός του Henry Cavill ήρθε μετά από μία μακρά περίοδο παύσης γυρισμάτων λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η παραγωγή της σειράς στο lordoftheseries.gr, τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά χωρίς εκείνον, με σκηνές που ο Henry Cavill δεν θα συμμετείχε έτσι και αλλιώς.

Επιπλέον, είχε προγραμματιστεί και μια παύση των γυρισμάτων για τις γιορτινές μέρες, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον ηθοποιό τον απαραίτητο χρόνο να αναρρώσει, ώστε να επιστρέψει και πάλι στα γυρίσματα της σειράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
30'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
2'
58 - 64
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;