Snik: Αναδείχθηκε σε Top Artist of the Year για το 2020 στο Spotify
Ο Snik είναι ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης στο Spotify για το 2020.

Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός στην ελληνική τραπ σκηνή έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχουν αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν καλή δουλειά. Άλλωστε, αν κανείς κοιτάξει τα trends στο ελληνικό YouTube ή Spotify, σίγουρα θα δει κάποιο τραπ τραγούδι να βρίσκεται ανάμεσα στο κορυφαία τραγούδια.

Ωστόσο, ο Έλληνας τράπερ που κατάφερε να ξεχωρίσει το 2020 και αναδείχθηκε από το Spotify ως Top Artist of the Year για φέτος είναι ο Snik. Ο Snik, λοιπόν, αναδείχθηκε σε καλλιτέχνη της χρονιάς από τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming λόγω του τραγουδιού του «Millionaire», καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Spotify ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για το 2020 έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams!

Το “Millionaire” συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του Snik με τίτλο «TOP BOY», του οποίου τα τραγούδια μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 42 εκατομμυρίων streams. Εξίσου επιτυχημένα, όμως, ήταν και τα singles «Bosses», «Etsi», “Karma” και «Hoodstars», που βρέθηκαν στην κορυφή του Spotify Greece Top50.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)

 

Συνολικά, πάνω από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του καλλιτέχνη για το 2020, με τα συνολικά streams να ξεπερνούν 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης, φέρνοντας τον Snik στην πρώτη θέση της λίστας των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών στο Spotify για το 2020 στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;