Ρέμος και Αθερίδης LIVE στο MEGA
Γράφει η αναγνώστρια του neolaia.gr, Σταυρίνα Δρακωνάκη

Ένας καταξιωμένος τραγουδιστής, ο Αντώνης Ρέμος και ένας επιτυχημένος ηθοποιός, ο Θοδωρής Αθερίδης συναντιούνται στο Instagram του MEGA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Προσαρμοσμένοι στις δύσκολες συνθήκες του lockdown, οι δύο φίλοι το απόγευμα της Παρασκευής μας κράτησαν συντροφιά. Δεν έλειψε το χιούμορ αλλά και η συγκίνηση στις συζητήσεις τους για τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, την αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, την ιστορία του MEGA, τις νέες τους επιτυχίες αλλά και τον κορονοϊό.

ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Οι δύο φίλοι μίλησαν για τις πρώτες φορές που ο καθένας αντίκρυσε τον άλλον επί σκηνής. Ήταν τότε που ο Αθερίδης ξεκίνησε με τους “Άγαμοι Θύται”, στη μουσική σκηνή Ύψηλόν Βολτάζ : “Τότε ψάχνατε πολύ το χιούμορ, τι θα πείτε, ήταν πιο ρομαντικό. Τώρα η νεολαία γελάει με κάτι που είναι γελοίο. Προσβάλουν τον άλλον και νομίζουν ότι είναι αστείο”, είπε ο τραγουδιστής.

“Όταν σε άκουσα πρώτη φορά να τραγουδάς στη Θεσσαλονίκη, ήσουν τόσο άμεσος και ευθύς. Σκέφτηκα ότι θα πας χαμένος στην Θεσσαλονίκη, αλλά ευτυχώς σε ανακάλυψαν γρήγορα και κατέβηκες στην Αθήνα. Το πρώτο σου τραγούδι που αγάπησα ήταν αυτό που λέει… Πού να πήγε τόση αγάπη”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

“ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ”

Έπειτα μίλησαν για το νέο Talk Show “Έλα και θα δεις” του Αθερίδη που θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Δεκεμβρίου.

“Η ιστορία που άφησε το MEGA από την εμφάνισή του και μέχρι και τώρα είναι διεθνών προδιαγραφών ποιοτικά”, είπε χαρακτηριστικά. Δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενος για την επανεμφάνισή του στο κανάλι. “Εγώ στο MEGA χρωστάω το ότι έγινα γνωστός. Από το “Είμαστε στον αέρα” και μετά με το “Σ’αγαπώ, μ’αγαπάς”, που μου απογείωσε γενικότερα τη ζωή, όχι μόνο την καριέρα”, συμπλήρωσε ευχαριστώντας την Δήμητρα Παπαδοπούλου και το κανάλι.

Ο Ρέμος συμφώνησε με την σειρά του πως το MEGA “προσπαθούν να το ξανά στήσουν από την αρχή κάνοντας μια υγιή προσπάθεια. Κρατώντας τεράστιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα είτε στην ενημέρωση είτε στην ψυχαγωγία και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα κερδίσει όλους τους ανθρώπους που απογοήτευσε. ήρθε ο καιρός να ξανα γυρίσουμε σε αυτό που λέγαμε “μένουμε στο MEGA”, γιατί είναι το σπίτι μας”.

ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ…

Ο μοναδικός ερμηνευτής, μίλησε για το νέο του τραγούδι, του Βασίλη Γαβριηλίδη και του Νίκου Μωραΐτη με τίτλο “ Όταν σε ρωτήσανε”. Το τραγούδι ήταν έτοιμο πριν ξεκινήσει η πρώτη καραντίνα του Μαρτίου, προ κορονοϊού αλλά τελικά κυκλοφόρησε πριν περίπου από 20 ημέρες. Πρόκειται για ένα κλασικό ζεϊμπέκικο. “Όταν το πρωτοάκουσα αισθάνθηκα ότι μας έπεσε από το τσαντάκι πριν 20 χρόνια και το βρήκαμε τώρα”, είπε περήφανα ο τραγουδιστής.

Έπειτα με την συνοδεία των μουσικών του, ερμήνευσε το τραγούδι συγκινώντας με την μοναδική χροιά και την μαγευτική φωνή του.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΛΑ

“Να δώσουμε χαιρετίσματα στην Δήμητρα. Πόσα μας έχει χαρίσει αυτή η γυναίκα με την ευστροφία της, με αυτά που έχει γράψει. Εγώ είμαι μεγάλος θαυμαστής της Δήμητρας. Εσύ είσαι ο πιο μεγάλος διαχειριστής της, ήσουν εκεί για να την προστατεύεις και να της φτιάχνεις ένα safe περιβαλλον”, λέει ο Αντώνης στον Θοδωρή του, ο οποίος μέσα από την καρδιά του δηλώνει πως την αγαπάει και την θαυμάζει διπλά, διότι γνωρίζει τον κόπο και την δημιουργικότητα που εμπεριέχει η δουλειά της.

“Όπως εσύ προστάτευες την Δήμητρα, έτσι εγώ προστάτευα την Μαρινέλα. Η Μαρινέλα είναι αυτός ο ογκόλιθος της δισκογραφίας και της μουσικής, είναι άλλο ένα τεράστιο φαινόμενο, ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Αν τραγουδούσε αγγλικά, όλη η ανθρωπότητα θα υποκλινόταν στην καθαρότητα της φωνής της και στο ταπεραμέντο της, στο star quality της. Και εγώ και εσύ προστατεύουμε τους συνεργάτες μας, ώστε να αισθάνονται καλά και να μπορέσουν να απελευθερωθούν”, συνεχίζει ο Ρέμος.

Οι δύο καλλιτέχνες έκλεισαν το live δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την κορονοϊό. Μας προτρέπουν να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή και μας υπενθυμίζουν πως ήρθε το τέλος αυτής της πανδημίας αλλά να προσέχουμε μην κάνουμε το λάθος τώρα στο τέλος.

“Η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετική Αν δεν πέσει κανένας κομήτης, δεν βγει κανένας εξωγήινος, δεν αναστηθεί κανά μαμούθ, θα είμαστε εξαιρετικά το καλοκαίρι“, λέει με χιούμορ ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;