Θεοδώρα Ρασέλ: Μιλάει για το GNTM 3 και τη σχέση της με τη Μέγκι Ντρίο
Όσα αποκάλυψε η Θεοδώρα Ρασέλ στο "The 2night Show" για το GNTM 3.

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε χθες, Τετάρτης (25/11),η Θεοδώρα Ρασέλ, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα GNTM 3. Η Θεοδώρα Ρασέλ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM 3, αλλά και στη σχέση της με τη Μέγκι Ντρίο, η οποία σχολιάστηκε ακόμη και όσο ήταν εντός σπιτιού.

Η Θεοδώρα Ρασέλ δήλωσε για το GNTM 3 χαρακτηριστικά για ένα σχόλιο που έκανε για το συμπαίκτη της:

“Είδα τι βγήκε προς τα έξω στο GNTM. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα και εγώ να μπω στην τηλεόραση, να μου δώσω μια μπουνιά για να σταματήσω να μιλάω. Δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου πως είναι κακιασμένη σκρ**α. Σκληρό, όμως, εκείνη την ώρα που το έλεγα το πίστευα και το ένιωθα. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι γιατί με αυτά που έλεγε,  όντως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη, αλλά δεν έπρεπε να τον πω έτσι. Σήμερα δεν θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον”.

Επιπλέον, η Θεοδώρα Ρασέλ αναφέρθηκε στη Μέγκι Ντρίο, αφού κατηγορήθηκε ότι την αντιγραφεί στο GNTM 3. Ειδικότερα, η Θεοδώρα Ρασέλ ανέφερε πως πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο, είναι φίλες, αλλά κάπου στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν.

«Με τη Μέγκι πήγαμε στην ίδια σχολή. Είμαστε φίλες. Τα χώνω όπως η Μέγκι, αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

Δείτε ολόκληρή τη συνέντευξη της Θεοδώρας Ρασέλ εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;