Μπραντ Πιτ: Μοίραζε για ώρες τρόφιμα σε άπορες οικογένειες χωρίς να τον καταλάβει κανείς
Φορώντας μάσκα, ο Μπραντ Πιτ μοίρασε διακριτικά, εθελοντικά τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους πιο διάσημους σταρ του Hollywood μοίραζε για αρκετές ώρες, χωρίς να το καταλάβει κανείς, τρόφιμα σε άπορους στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για τον Μπραντ Πιτ.

Ο διάσημος ηθοποιός πρόσφερε επί ώρες εθελοντική εργασία στο Λος Άντζελες, μοιράζοντας τρόφιμα σε άπορους.  Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον ηθοποιό να συμμετέχει στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες σε γειτονιά της πόλης, φορώντας μάσκα στο πρόσωπο και γάντια, ο Πιτ κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.

Αυτόπτης μάρτυρας που κατάλαβε ποιος ήταν ο ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail:

“Ήταν αφοσιωμένος σ’ αυτό που έκανε, το έβλεπες ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να εμφανιστεί εκεί και να κάνει επίδειξη.

Φορούσε γάντια και μετείχε στην προσπάθεια όσο και οι υπόλοιποι και μάλλον περισσότερο. Μετείχε με όλη του την καρδιά, του βγάζω το καπέλο. Φαινόταν να είναι ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, αυτός που δεν μπορούμε να δούμε ποτέ.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 56χρονος ηθοποιός εργάστηκε ακούραστα επί τρεις με τέσσερις ώρες, κάνοντας από ένα μικρό διάλειμμα ανά μια ώρα για ένα τσιγάρο. Καταλήγοντας ανέφερε:

“Μετέφερε περισσότερες κούτες από οποιονδήποτε άλλον, μετέφερε έξι μαζί με το καροτσάκι του κάθε φορά.”

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι μόνον όταν είχαν αποχωρήσει όλοι οι άποροι από την ουρά ο Πιτ έβγαλε τη μάσκα του για να συνομιλήσει με τους άλλους εθελοντές στην καρότσα ενός φορτηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;