3 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις όταν αρχίζεις να βγαίνεις με κάποιον
Μη σου πω ότι πρέπει να τα αποφύγεις και κατά τη διάρκεια της σχέσης...

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν γνωρίζεις ένα καινούριο άτομο που σε ενδιαφέρει σεξουαλικά είναι τα ραντεβού. Μάλιστα, τα ραντεβού έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της σχέσης. Σε αυτά γνωρίζεις καλύτερα τον άλλο, βλέπεις τι σου αρέσει και τι δε σου αρέσει και αποφασίζεις για το αν θέλεις η όχι να γίνει αυτό που έχετε σχέση.

Υπάρχουν, όμως, μερικά πράγματα που, απλά, δεν πρέπει να κάνεις στα ραντεβού ή και στην αρχή μίας σχέσης!

1. Να δείχνεις ότι θέλεις την προσοχή του άλλου 24/7

Είναι ωραίο να έχεις καθημερινή επαφή με τον άνθρωπο που ξεκινάς να κάνεις μία σχέση. Όμως, θα πρέπει να υπάρχουν όρια και να μην ζητάς συνέχεια πράγματα όπως το να περνάτε χρόνο μαζί, το ότι δεν μιλάτε όσο συχνά θα ήθελες και άλλα τέτοια που μπορεί να πιέζουν τον άλλο.

2. Να είσαι τεμπέλης

Μπορεί στη ζωή σου να είσαι τεμπέλης, όμως, σε μία σχέση πρέπει να δείχνεις πρωτοβουλία και ότι θέλεις να κάνετε πράγματα μαζί. Από το να πάτε μία βόλτα, να βγείτε με φίλους μέχρι πιο ακραία πράγματα που αρέσουν και στους δύο. Το να μένεις συνέχεια σπίτι, δε θα κάνει καθόλου καλό στη σχέση σου.

3. Η έλλειψη υγιεινής

Περισσότερο από 77% των ανθρώπων έχουν δηλώσει ότι θα εγκατέλειπαν τον σύντροφό τους αν δεν πρόσεχε την υγιεινή του. Είναι κάτι με το οποίο μπορείς να ταυτιστείς. Οπότε, κάθε φορά που είναι να συναντηθείς με τον σύντροφό σου, πρέπει να έχεις προσέξει να κάνεις μπάνιο, να φοράς τα απαραίτητα αποσμητικά και κολόνιες και, γενικότερα, να είσαι περιποιημένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;