Η εφαρμογή
Θέλεις τη μία ημέρα να βλέπεις από το παράθυρό σου την κίνηση της Νέας Υόρκης και την άλλη εξωτικές παραλίες στη Βραζιλία; Το Window Swap σου δίνει αυτή τη μοναδική δυνατότητα.

Το lockdown μας κρατά σε απόσταση από τους αγαπημένους μας και δεν μπορούμε να σου κρύψουμε ότι, ανυπομονούμε να τελειώσει και να μας βρει όλους ασφαλείς και υγιείς.

Κάθε μέρα ακούς διάφορα πράγματα στις ειδήσεις για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ, συνεχώς ανακοινώνονται καινούρια και πιο αυστηρά μέτρα. Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να ανοίξεις το παράθυρό σου και να δεις τη θέα από κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη και όχι πάλι αυτόν τον ίδιο δρόμο που βλέπεις κάθε μέρα.

Το διαδίκτυο είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις ακριβώς αυτό. Να μπορέσεις να πιεις τον καφέ σου αγναντεύοντας τη θέα από ένα δωμάτιο στην εξωτική Βραζιλία. Αν δε σου αρέσει αυτό και είσαι περισσότερο τύπος της πόλης, τότε, ένα παράθυρο στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη είναι εκεί και σε περιμένει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη window-swap.com (@windowswap)

Αφού είδαμε πώς μέσα του διαδικτύου μπορούμε να οδηγήσουμε σε όποια πόλη θέλουμε, ας δούμε πώς μπορούμε να αγναντεύουμε κάθε μέρα και μία διαφορετική θέα από το παράθυρό μας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο καφές σου, πρόσβαση στο διαδίκτυο και τη μεγαλύτερη οθόνη του σπιτιού σου συνδεδεμένη με τη νέα εφαρμογή Window Swap.

Το Window Swap αποτελεί “παιδί” του πρώτου καθολικού lockdown που είχε γίνει σε όλο τον κόσμο. Ένα ζευγάρι από την Σιγκαπούρη, ο Vaishnav Balasubramaniam και η Sonali Ranjit, αποφάσισαν ότι βαριόντουσαν να βλέπουν κάθε μέρα την ίδια θέα από το παράθυρό του σπιτιού τους όπου περνούσαν την πρώτη περίοδο της καραντίνας. Ζήτησαν, λοιπόν, από τους φίλους τους στο διαδίκτυο να τους στείλουν εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο από τη δική τους θέα, έτσι, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν με αυτόν τον μοναδικό τρόπο σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Άνθρωποι εντελώς ξένοι μεταξύ τους μοιράζονται τη θέα από τα παράθυρά τους, κάνοντας τον νου σου να ταξιδέψει σε ότι μέρος θέλεις πάνω στον πλανήτη.

Οι… θέες αυτές από τα παράθυρα δεν είναι, απλά, ακίνητες φωτογραφίες που θυμίζουν καρτ ποστάλ, αλλά σύντομα βιντεάκια, ώστε να μπορέσεις να νιώσεις πώς είναι το πραγματικό περιβάλλον στην τοπθεσία αυτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του ανθρώπου που ανέβασε το υλικό και η τοποθεσία είναι πάντα ορατές στην επάνω γωνία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη window-swap.com (@windowswap)

Το Window Swap είναι η εφαρμογή που σε ταξιδεύει από την οθόνη του υπολογιστή σου σε όλο τον κόσμο

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον σύνδεσμο https://www.window-swap.com/. Με που τον πατήσεις θα μεταφερθείς σε ένα καινούριο tab που θα σου λέει “Open a new window somewhere in the world” (Άνοιξε ένα νέο παράθυρο κάπου στον κόσμο). Κλικάροντας πάνω σε αυτό μεταφέρεσαι αμέσως σε μία διαφορετική περιοχή του κόσμου και απολαμβάνεις τη θέα.

Αν δε σου αρέσει η θέα που έχεις μπροστά σου, απλά, πατάς την παραπάνω επιλογή και αλλάζεις (έτσι απλά) παράθυρο, τοποθεσία και θέα!

Πάρε το αγαπημένο σου βιβλίο, τον καφέ σου, μία ζεστή κουβέρτα και ταξίδεψε μέσω το Window Swap σε διαφορετικές τοποθεσίες και μέρη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1