Netflix: Οι 6 σειρές που βρίσκονται στην κορυφή της πλατφόρμας
Αυτές είναι οι κορυφαίες σειρές του Netflix σήμερα!

Αν θέλεις να δεις κάτι στο Netflix, αλλά δεν ξέρεις τι να δεις, τότε ίσως είναι καιρός να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις της πλατφόρμας. Βέβαια, ακόμη κι αν έχεις δει (σχεδόν) τα πάντα στο Netflix, η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, που ξεκινάει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, θα έχεις άπλετο χρόνο για να ξαναδείς πολλές σειρές ή να παρακολουθήσεις σειρές, που ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες να μην παρακολουθούσες τόσο εύκολα.

Αυτή τη στιγμή το top 6 του ελληνικού Netflix έχει σειρές για όλα τα γούστα. Από ανάλαφρες ρομαντικές κομεντί μέχρι ιστορικές και αστυνομικές σειρές, η αλήθεια είναι πως το ελληνικό κοινό σήμερα δείχνει να προτιμάει μία μεγάλη γκάμα σειρών.

Ας δούμε, λοιπόν,  ποιες σειρές βρίσκονται στο top 6 του Netflix σήμερα!

6. Η Έμιλι στο Παρίσι

Υπόθεση: Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα της ζωή.

5. The Garfield Show

Υπόθεση: Ο τεμπέλης και χοντρούλης γάτος, Garfield, ζει με τους δικούς του όρους, πειράζοντας ανελέητα τον σπασίκλα ιδιοκτήτη του, Τζον, και βασανίζοντας τον χαζούλη σκύλο, Όντι.

4. The Alienist (τρίτη σεζόν)

Υπόθεση: Στο Netflix μόλις κυκλοφόρησε η τρίτη σεζόν. Αν είσαι fan, τότε περίμενες πολύ καιρό να έρθει αυτή η στιγμή, οπότε μάλλον γνωρίζεις τι συμβαίνει και ενδεχομένως να την έχεις δει. Επομένως, θα αναφέρουμε την γενική περίληψη της πρώτης σεζόν του The Alienist.

3. Βάρβαροι

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια της μάχης του Τευτοβούργιου Δρυμού το 9 μ.Χ., η μοίρα τριών ανθρώπων ενώνεται, όταν τα γερμανικά φύλα προσπαθούν να ανακόψουν την εξάπλωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

2. Το Αίμα του Δία

Υπόθεση: Ενώ οι Θεοί του Ολύμπου και οι Τιτάνες ετοιμάζονται για πόλεμο, ο Ήρων, ένας θνητός που ζει στα περίχωρα της αρχαίας Ελλάδας, είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας να επιβιώσει μετά την επέλαση ενός μοχθηρού στρατού δαιμόνων, όταν ανακαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος του.

1. Το Γκαμπί της βασίλισσας

Υπόθεση: Όταν η νίκη σ’ τα παίρνει όλα, τότε τι σου μένει; Το “Γκαμπί της Βασίλισσας” ακολουθεί μια νεαρή που είναι ταλέντο στο σκάκι, η οποία ξεκινά από ένα ορφανοτροφείο και καταλήγει να είναι στο επίκεντρο όλου του κόσμου. Αλλά η ευφυΐα έχει το τίμημά της. Η σειρά αποτελεί την καθηλωτική μεταφορά του πρωτοποριακού μυθιστορήματος του Walter Tevis, το οποίο φέρει τον ίδιο τίτλο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
71'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
67'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;