Με την εφαρμογή
Ξεκινάς το πρωινό σου στο Τόκιο, κάνεις την απογευματινή σου βόλτα στη Νέα Υόρκη, το Πεκίνο ή το Παρίσι με το εικονικό αυτοκίνητο που σου παρέχει το Drive & Listen.

Δεν σου λείπει καθόλου να ακούς ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, την ώρα που κάνεις την απογευματινή σου βόλτα και ρεμβάζεις το τοπίο;

Σε όλους μας λείπει και, ειδικά τώρα, πιο πολύ από ποτέ, αφού διανύουμε το δεύτερο καθολικό lockdown, πράγμα που ξυπνάει πολλές μνήμες από τον γενικευμένο εγκλεισμό και την απαγόρευση κυκλοφορίας του Μαρτίου το 2020.

Καθώς, λοιπόν, όλες οι χώρες και οι πόλεις του κόσμου (με ελάχιστες εξαιρέσεις) χαροπαλεύουν καιρό με την καλπάζουσα πανδημία του νέου κορωνοϊού, εκτιμάμε πλέον και αναπολούμε -με πρωτοφανή νοσταλγία- εκείνες τις μικρές καλές στιγμές πριν τις καραντίνες.

Ένα από τα πράγματα που θα μας λείψουν άπειρα σ’ αυτό το 2ο round αναστολών και απαγορεύσεων λόγω covid-19, είναι κι αυτή η αίσθηση του να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι, να ξεναγείσαι σε μια ξένη πόλη και να χαζεύεις τους locals να κινούνται σε ρυθμούς καθημερινότητας, όσο εσύ είσαι σε vacation mode και η μόνη σου έγνοια είναι το πού θα φας το επόμενο γεύμα.

Σε περίπτωση που είσαι κι εσύ έτοιμος/-η να σκάσεις, πιέζεσαι από τις αντικειμενικές συνθήκες, τα συνεχή διαγγέλματα, τα sms στο 13033, τα μυστηριώδη ραδιοσήματα που κάνουν βόλτα στο εσωτερικό του Milky Way και γενικά δεν την παλεύεις άλλο με το πιο γκαντέμικο έτος του 21ου αιώνα, να ξέρεις ότι υπάρχει τρόπος να δεις φως στο τούνελ (& όχι από την εκπομπή της Νικολούλη).

Το Drive & Listen είναι η εφαρμογή που σε ταξιδεύει από την οθόνη του Η/Υ

Το virtual reality του Drive & Listen παρέχει μια θεαματικά αληθοφανή εμπειρία, μέσα από την οποία μπορείς να βλέπεις αξιοθέατα πόλεων σε όλο τον κόσμο, από την άνεση του υπολογιστή σου, ενώ αισθάνεσαι λες και είσαι πίσω απ’ το τιμόνι.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ και να επιλέξεις από τη λίστα στα δεξιά σε ποια πόλη θες να περιηγηθείς με το εικονικό σου αμάξι.

Κάνοντας scroll down μπορείς να βρεις την πόλη που σ΄ ενδιαφέρει, ενώ επίσης μπορείς να επιλέξεις την ταχύτητα με την οποία θα κινείται το όχημά σου (car speed).

Όση ώρα διαρκεί η ψηφιακή σου κούρσα σε μητροπόλεις, όπως Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Πεκίνο, Κωνσταντινούπολη, Τόκιο, ακούς μουσικές από το τοπικό ραδιόφωνο της εκάστοτε πόλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

If you want to have a bold urban experience, visit Curitiba on our site now! ?????? https://driveandlisten.herokuapp.com #driveandlisten #drivelisten #virtualdrive #curitiba #brasil

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drive and Listen (@driveandlisten) στις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lonely Planet, τη δημιουργία της εφαρμογής Drive & Listen υπογράφει ο μαθητής, Erkam Şeker, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη που κάνει το master του στο Μόναχο της Γερμανίας.

Όπως ανέφερε ο Şeker στο Lonely Planet, η ιδέα για την πρωτότυπη VR εφαρμογή ξεκίνησε από το γεγονός ότι ένιωθε νοσταλγία, ενώ παράλληλα χρησιμεύει και ως getaway feeling για παθιασμένους ταξιδιώτες, ώστε να μπορούν να απολαύσουν την αίσθηση ότι πηγαίνουν στο εξωτερικό, έχοντας τη δυνατότητα να εξερευνήσουν μία νέα πόλη πίσω από το ηλεκτρονικό τους τιμόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We added Seoul, the capital of South Korea, to our site! Visit now! https://driveandlisten.herokuapp.com #driveandlisten #seoul #korea #virtualdrive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drive and Listen (@driveandlisten) στις

Γενικώς και ειδικώς, είναι ωραίο να βγαίνουν τέτοιες εφαρμογούλες ειδικά τώρα που είμαστε στα πρόθυρα νευρικού lockdown.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1