The Prom: Η Meryl Streep και η Nicole Kidman πρωταγωνιστούν στο νέο μιούζικαλ του Netflix
Το "The Prom" είναι το μιούζικαλ με το εξαιρετικό cast που ανυπομονούμε να δούμε στο Netflix.

Υπόθεση: Η Ντι Ντι Άλεν, την οποία υποδύεται η βραβευμένη με τρία Όσκαρ Meryl Streep και ο Μπάρι Γκλίκμαν, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Tony Τζέιμς Κόρντεν είναι σταρ του θεάτρου στη Νέα Υόρκη και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση: Η ακριβή νέα τους παράσταση στο Μπρόντγουεϊ είναι μεγάλη αποτυχία και έχει καταστρέψει τις καριέρες τους.

Παράλληλα, στη μικρή πόλη Ιντιάνα, η μαθήτρια Έμμα Νόλαν, την οποία υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Τζο Έλεν Πέλμαν, βιώνει ένα τελείως διαφορετικό βάσανο: παρά τη στήριξη του διευθυντή του σχολείου,  η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της έχει απαγορεύσει να πάει στον χορό αποφοίτησης με συνοδό τη φίλη της, την Αλίσα.

Όταν η Ντι Ντι και ο Μπάρι αποφασίζουν ότι το αδιέξοδο της Έμμα είναι η ιδανική αφορμή για να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα τους, βγαίνουν στον δρόμο μαζί με την Άντζι, την οποία υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν, και τον Τρεντ, ένα άλλο ζευγάρι κυνικών ηθοποιών που προσπαθεί να ανέλθει επαγγελματικά. Ξαφνικά όμως η εγωκεντρική ακτιβιστική δράση των τεσσάρων celebrities γυρίζει μπούμερανγκ και ανατρέπει τις ζωές τους, τη στιγμή που προσπαθούν να χαρίσουν στην Έμμα μια βραδιά για να γιορτάσει στ’ αλήθεια αυτό που πραγματικά είναι.

Σε σκηνοθεσία του Ράιαν Μέρφι, το “The Prom” είναι μια θεαματική, πλούσια μεταφορά στη μικρή οθόνη του γνωστού μιούζικαλ του Broadway, που έχει προταθεί για Tony. Το σενάριο υπογράφουν οι Μπομπ Μάρτιν και Τσαντ Μπέγκλιν.

Αρχικά, η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Στο Netflix θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer του “The Prom” εδώ:

Δείτε επίσης: The Life Ahead: Η Σοφία Λόρεν επιστρέφει μετά από 11 χρόνια απουσίας με μία νέα ταινία στο Netflix

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;