Netflix: 5 ντοκιμαντέρ που θα σε βάλουν σε σκέψεις
Μερικά ντοκιμαντέρ στο Netflix που θα σε προβληματίσουν.

Πόσες φορές έχει τύχει να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, να βαριέσαι, και να θέλεις να κάνεις κάτι εποικοδομητικό με τον ελεύθερό σου χρόνο; Ίσως αυτό να έχει τύχει πολλές φορές, ειδικά αν βρίσκεσαι κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής, που έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο. Μεταξύ άλλων πολλών επιλογών που υπάρχουν προκειμένου να «σκοτώσεις» τον χρόνο σου δημιουργικά, υπάρχει και η επιλογή να δεις ένα ντοκιμαντέρ.

Και το Netflix διαθέτει αρκετές επιλογές, οι οποίες, μάλιστα, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, με αποτέλεσμα να ικανοποιούν κάθε κατηγορία θεατή. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε μερικά ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, τα οποία θα σου κρατήσουν συντροφιά, και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βάλουν σε σκέψεις, όσον αφορά τα ζητήματα, τα οποία πραγματεύονται.

Δείτε τα προτεινόμενα ντοκιμαντέρ εδώ!

1. Κοινωνικό Δίλημμα

Αυτό το ντοκιμαντέρ-δράμα εξετάζει τον επικίνδυνο αντίκτυπο της κοινωνικής δικτύωσης, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα δημιουργήματά τους.

2. Αμερικανικός Φόνος: Η οικογένεια της διπλανής πόρτας

Μέσα από αμοντάριστο και πρωτότυπο υλικό, αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την εξαφάνιση της Σανάν Γουάτς και των παιδιών της, καθώς και τα φρικτά και συνάμα απίστευτα γεγονότα που ακολούθησαν στη συνέχεια.

3. Ντέϊβιντ Ατένμπορο: Η ζωή στον πλανήτη μας

Σε αυτό το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ με τίτλο “Ντέιβιντ Ατένμπορο: Η Ζωή στον Πλανήτη μας”, ο καταξιωμένος φυσιοδίφης μιλά τόσο για τις στιγμές που καθόρισαν τη ζωή του όσο και για τις ολέθριες αλλαγές που έχει βιώσει. Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ζωή στον πλανήτη μας, αποτυπώνοντας τις παγκόσμιες απώλειες της φύσης κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου. Ταυτόχρονα, μεταδίδει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές, καθώς ο Ατένμπορο αποκαλύπτει τις λύσεις που συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη μας.

4. Αθώα ή ένοχη: Η ιστορία της Σιντόια Μπράουν

Όταν η Σιντόια Μπράουν καταδικάζεται σε ισόβια, προκύπτουν ερωτήματα γύρω από το παρελθόν της, τη φυσική της κατάσταση και τον ίδιο το νόμο, ενώ, παράλληλα, θέτουν την ενοχή της υπό αμφισβήτηση.

5. Ο Δρόμος προς το Κογκρέσο

Μπείτε στα παρασκήνια, καθώς τέσσερις αποφασισμένες γυναίκες, όπως είναι η Alexandra Ocasio Cortez, προκαλούν τους ισχυρούς πολιτικούς στον αγώνα του 2018 για το Κογκρέσο.

Δείτε επίσης: Netflix: Αυτή είναι η πιο δημοφιλής σειρά της πλατφόρμας για το 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;