To φετινό φθινόπωρο είναι πιο «χρωματιστό» από ποτέ με αυτά τα τέσσερα ολοκαίνουρια sneakers
Τα adidas Originals παρουσιάζουν τέσσερα νέα, παιχνιδιάρικα και squeezy ZX 2K sneakers, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020

Καλωσορίζουμε σιγά-σιγά το φθινόπωρο, αυτή την εποχή που όλοι οι winter lovers απανταχού αναμένουν κάθε χρόνο με μεγάλη αδημονία. Καλό και το καλοκαίρι -δεν αντιλέγουμε προφανώς- αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τη ζεστασιά του σπιτιού, τα αράγματα με φίλους και σειρές όταν έξω βρέχει και, φυσικά, τα φθινοπωρινά μας outfits που περιμένουμε πώς και τι να κατεβάσουμε από τα ψηλά ράφια της ντουλάπας.

Γιατί, τι είναι φθινόπωρο, χωρίς τα αγαπημένα ρούχα και παπούτσια που μάς ζεσταίνουν το “είναι” και προσδίδουν όμορφο στυλ στις εμφανίσεις μας;

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, συγκεκριμένα, η σταθερή επιλογή είναι πάντα τα sneakers, αφού πρόκειται αποδεδειγμένα για ό,τι πιο άνετο και καλαίσθητο μπορείς να βρεις σε παπούτσι τη χειμερινή σεζόν.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ενθουσιαστήκαμε με τα adidas Originals, που επαναπροσδιορίζουν την επόμενη γενιά ZX μέσα από τη μοναδική τους ματιά.

Τα adidas Originals έρχονται τώρα και βάζουν σε πρώτο πλάνο την άνεση σε κάθε της μορφή, φέρνοντας από δύο νέες, εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές στα μοντέλα ZX 2K BOOST και ZX 2K FLUX.

Από την αρχική της κυκλοφορία το 1984, η σειρά adidas Originals ZX βρίσκεται στην αιχμή του σχεδιασμού των παπουτσιών running.

Tώρα, το ZX μετατρέπει αυτήν την πλούσια ιστορία καινοτομίας, στην απόλυτα μαλακή και squeezy αίσθηση των μοντέλων ZX 2K.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε την squeezy άνεση των νέων adidas Originals ZX 2K.

Στα νέα ZX 2K BOOST, το υλικό BOOST στην ενδιάμεση σόλα είναι καλυμμένο και χρωματισμένο παιχνιδιάρικα με μια εντυπωσιακή ombre παλέτα χρωμάτων.

Το γυναικείο μοντέλο αποτελείται από ένα καθαρό λευκό πλέγμα στο πάνω μέρος και μια σόλα με έντονα, ντεγκραντέ χρώματα, ξεκινώντας από το ροζ και φτάνοντας στο μπλε.

Το αντρικό μοντέλο μεταφέρει την πρωτοποριακή σχεδιαστική ματιά των adidas Originals σε μια νέα, άνετη διάσταση, με το λευκό πλέγμα του πάνω μέρους να έρχεται σε αντίθεση με τις ρίγες που διαβαθμίζονται από το μπλε στο έντονο κόκκινο και την αντίστοιχη ντεγκραντέ σόλα.

O Γιώργος Καράβας είναι ένας από τους πολλούς adidas fans!

Στα νέα ZX 2K FLUX, τα adidas Originals αναδεικνύουν τον σουρεαλισμό και πάλι με ντεγκραντέ αποχρώσεις, αλλά και πιτσιλιές χρωμάτων.

Στο γυναικείο μοντέλο, οι μαύρες ρίγες έρχονται σε αντίθεση με το λευκό πλέγμα του πάνω μέρους, σε συνδυασμό με τις μπλε λεπτομέρειες, τις ροζ πινελιές αλλά και την ολόλευκη εξωτερική σόλα Adiprene X.

Η αγαπημένη youtuber, Venetia Kamara, είναι πάντα in fashion και φοράει τα νέα adidas Originals ZX 2K.

Αντίστοιχα, στο αντρικό μοντέλο οι ρίγες είναι ροζ για να δημιουργούν αντίθεση με το λευκό πάνω μέρος και η εξωτερική σόλα είναι σε ντεγκραντέ χρώματα, από ροζ στα δάχτυλα έως μπλε στη φτέρνα.

Οι πρώτοι που είδαν από το κοντά τον playful χαρακτήρα και δοκίμασαν την squeezy άνεση των νέων adidas Originals ZX 2K ήταν οι γνωστοί adidas fans: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Γιώργος Καράβας, Ami Yiami, Venetia Kamara, Saske και Tasos Xiarcho.

O Saske φοράει τα νέα adidas Originals ZX 2K, γιατί η τραπ θέλει δυναμικό στυλ!
Ένας χορογράφος σαν τον Tasos Xiarcho, ξέρει πολύ καλά ότι ο χορός και η κίνηση θέλουν άνεση και στυλ!

Τα νέα adidas Originals ZX 2K είναι πιο ζουλιχτά, πιο μαλακά και πιο άνετα.

Το νέο κεφάλαιο των ZX είναι εδώ από την 1η Οκτωβρίου 2020 και μπορείτε να τα βρείτε στο adidas.gr, στο adidas Originals Store (Aθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), αλλά και σε επιλεγμένα sneaker stores.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
  
  
 2